Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa žije s GARDEONom – časť 44

Lavička pred záhradným domčekom
Publikované 24.03.2022 10:00

Úschovňa záhradného náradia, šikovná dielnička pre domáceho kutila, zimná záhrada, prvý domček ratolestí – toto všetko a ešte oveľa viac zastrešujú záhradné domčeky GARDEON. V našom sortimente nájdeme niečo pre každého – bez rozdielov. Pozrime sa spoločne na to, aký sen sa nám spoločnými silami podaril splniť tentokrát. 

Ako to celé začalo?

Pán Ryban nás oslovil v auguste roku 2019 s tým, že by chcel záhradný domček. ,,Pre váš produkt som sa rozhodol preto, že som u priateľov videl garáž, ktorú ste im dodali.“ píše pán Ryban.
Počasie žiaľ neprialo, a tak sa realizácia domčeka odkladala kvôli podkladu. Domček sme namontovali v apríli roku 2020.

Recenzia čerstvo po montáži

A aké sú jeho dojmy s odstupom času?

,,Ja mám od vás záhradný domček o rozmeroch 5000 x 4010 mm. Presne niečo také som hľadal. Mám tam aj pracovný stôl so zverakom (ponk), kosačku, krovinorez, zimné pneumatiky, rebríky, sudy na kvas, dva bicykle a iné veci. Som spokojný. Iba jednu vec som si objednal zle. Počas užívania domčeka som zistil, že odtok odpadovej vody som nemal dať vľavo, ale vpravo. Pokiaľ by vaši pracovníci mali niekedy cestu smerom na Topoľčany, uvítal by som ich návštevu u mňa, aby sa pozreli na to, či by sa to dalo upraviť. Ďakujem za spoluprácu, som veľmi spokojný.“

Fotografie vonkajšej časti

Fotografie vnútornej časti

Zhrnutie

rozmer stavby: 5000 x 4100 mm
💧 antikondenzačný systém DRIPSTOP⠀
🚪 značkové dvere Hörmann
🪟 okno GARDEoN
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

 

Za spätnú väzbu a fotografie ďakujeme nášmu zákazníkovi Rybanovi z Čeladinca.