Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa žije s GARDEONom – časť 57

Záhradný domček s prístreškom
Publikované 12.01.2023 10:00

Úschovňa záhradného náradia, šikovná dielnička pre domáceho kutila, zimná záhrada, prvý domček ratolestí – toto všetko a ešte oveľa viac zastrešujú záhradné domčeky GARDEON. V našom sortimente nájdeme niečo pre každého – bez rozdielov. Pozrime sa spoločne na to, aký sen sa nám spoločnými silami podaril splniť tentokrát. 

Ako to celé začalo?

Pán Lenčucha nás navštívil v máji 2021 osobne v našom showroome, kde si prezrel stavby, ktoré ponúkame. Vybral si jeden z konceptov a cez e-mail sme sfinalizovali výsledný, personalizovaný produkt. Domček s prístreškom sme zrealizovali v decembri 2021.

A aké sú jeho dojmy?

,,Som spokojná, ale ešte musím dokončiť vnútorné zateplenie, svetlá a dlažbu pod nadstrešenou časťou. Domček bol super len som ho musel namalľvať do presného odtieňa môjho domu Baumit a urobiť vetračky. Druhý krát by som nerobil vyvýšený prah na dverách, riešil väčší rozmer a aj vnútorné zateplené steny. Myslel som, že spravím aj izoláciu podlahy ale je to zbytočné a vo výsledku, teraz musím neprakticky prekračovať 6 cm prah. Bol to však kompromis medzi cenou a tým čo som ochotný dorobiť svojpomocne.

Fotografie vonkajšej časti

Zhrnutie

rozmer domčeka: 2900 x 2560 mm
rozmer prístrešku: 1800 x 2560 mm
✔️ izolovaný strop
✔️ HAP systém
🚪 značkové dvere Hörmann
🪟 svetlík GARDEoN
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

Za spätnú väzbu a fotografie ďakujeme nášmu zákazníkovi pánovi Lenčuchovi zo Slovenského Grobu.