Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa žije s GARDEONom – časť 58

Otvorená garáž
Publikované 16.02.2023 10:00

Na auto i autá, motorku, kosačku, náradie, sezónne oblečenie, oddych, útek pred realitou… garáž GARDEON. Ponúkame naozaj praktické riešenia, vďaka ktorým vás budúcnosť viac nezastihne nepripravených. Ochráňte motorových tátošov pred negatívnym vplyvom počasia a nezbedných rúk. Bezpečne uchovajte všetko narádie i športové vybavenie. Panuje u Vás neistota? Inšpirujte sa skúsenosťou našich reálnych zákazníkov.

Ako to celé začalo?

Náš zákazník nás oslovil so záujmom o garáž v auguste 2021. Pôvodne mal na mieste drevenú, ktorú zamenil za našu montovanú oceľovú, s izoláciou stropu. Garáž sme realizovali v novembri toho roku.

 

*Z dôvodu neželania si zdieľania osobných údajov, neuvádzame meno zákazníka. Nášmu zákazníkovi ďakujeme za podelenie sa o svoju skúsenosť!

A aké sú jeho dojmy?

,,S garažou som spokojný. Zariadil som si ju dielenským stolom aj regálom vlastnej výroby z bežne dostupných jäklových a uholníkových profilov presne podľa svojej potreby, ako sa mi to najlepšie hodilo. Sčasti zváraný a sčasti zoskrutkovaný, aby sa mi to tam dalo zmontovať na mieste. Do okna som si dal sieťku proti hmyzu a hlodavcom, aby som to mohol nechať v lete stále otvorené. Nad okno som si dorobil malú striešku, aby mi tam ani pri otvorenom okne nenapršalo – je z pásoviny a lexanu. Osvetlenie som si spravil neónové, je tam večer svetlo ako vo dne. Som spokojný a ďakujem za spoluprácu.

Fotografie vonkajšej časti

Fotografie vnútornej časti

Zhrnutie

rozmer stavby: 3100 x 5860 mm
✔️ izolovaný strop
✔️ garážová brána Hörmann
🪟 okno GARDEoN
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

Za spätnú väzbu a fotografie ďakujeme nášmu zákazníkovi.