Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa žije s GARDEONom – časť 59

Otvorené dvere na záhradnom domčeku so sedlovou strechou
Publikované 16.03.2023 10:00

Úschovňa záhradného náradia, šikovná dielnička pre domáceho kutila, zimná záhrada, prvý domček ratolestí – toto všetko a ešte oveľa viac zastrešujú záhradné domčeky GARDEON. V našom sortimente nájdeme niečo pre každého – bez rozdielov. Pozrime sa spoločne na to, aký sen sa nám spoločnými silami podaril splniť tentokrát. 

Ako to celé začalo?

Pán Brunner nás navštívil v auguste 2021 osobne v našom showroome, kde mal možnosť prezrieť a porovnať rôznorodosť našich produktov. Písomne sme doladili jednotlivé položky podľa jeho prianí a ešte v nomberi toho roku sme montovali finálny výsledok spoločného úsilia. 

A aké sú jeho dojmy?

,,Ak mám po čase zhodnotiť skúsenosti so záhradným domčekom, tak mne sa predovšetkým osvedčilo zvnútra aplikovať liatu podlahu s hydroizoláciou. Vlhkosť sa v ňom odvtedy neobjavila. Trochu na škodu je len to, že kovové zárubne na dverách, okne a svetlíku vytvárajú tepelný most a prenášajú tak voči ináč perfektne zatepleným stenám chlad z vonku. V prípade zanesenia vlhkosti dovnútra domčeka sa potom môžu zárubne rosiť. Trochu zložitejšie je aj vešanie ťažších predmetov na zateplené steny, napríklad bicykel a pod. Sendvičovú konštrukciu stien tvorí z vnútra pomerne tenký plech a teda použitie samorezných skrutiek nie je na to vhodné. Riešim to pásovinou uchytenou cez stenu vrátovými skrutkami, ktoré sú natreté z exteriérovej strany farbou, ktorá bola súčasťou dodávky domčeka. Hlavy skrutiek tak celkom splynú s fasádou. Okrem týchto drobných nedostatkov nemám iné pripomienky a som s domčekom veľmi spokojný. Verím, že moje postrehy nevniesli pochybnosti v inak veľmi funkčne a esteticky vydarené dielo. Ďakujem ešte raz celému tímu Gardeon za bezproblémovú realizáciu. S pozdravom a prianím ďalšieho úspešného rozvoja vašej spoločnosti“

Fotografie vonkajšej časti

Fotografie vnútornej časti

Zhrnutie

rozmer stavby: 3500 x 3500 mm
✔️ izolovaný strop a steny
🚪 značkové dvere Hörmann
🪟 okno a svetlík GARDEoN
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

Za spätnú väzbu a fotografie ďakujeme nášmu zákazníkovi pánovi Brunnerovi z Hrubej Borše.