Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa žije s GARDEONom – časť 62

GARDEON záhradný domček s priestorom na odkladanie dreva
Publikované 15.06.2023 10:00

Úschovňa záhradného náradia, šikovná dielnička pre domáceho kutila, zimná záhrada, prvý domček ratolestí – toto všetko a ešte oveľa viac zastrešujú záhradné domčeky GARDEON. V našom sortimente nájdeme niečo pre každého – bez rozdielov. Pozrime sa spoločne na to, aký sen sa nám spoločnými silami podaril splniť tentokrát.

Ako to celé začalo?

Pán Zaoral má od nás záhradný domček, ktorý sme realizovali ešte v roku 2016. Po čase nás kontaktoval ohľadom dodatočného zateplenia a tak sme mu poslali návod, ako si stavbu svojpomocne doizolovať (nakoľko dodatočnú izoláciu neposkytujeme). Domček si esteticky skrášlil a pridal drevník na odkladanie dreva sám zákazník.

A aké sú jej dojmy s odstupom času?

,,S garážou som spokojny. Stále vyzerá ako nová :-). Vyskytli sa ale problémy, ktoré sú spôsobené vinou „majstrov“ ktorí mi urobili krivú základovú dosku po dĺžke. Keby som to bol vedel tak im ju dám rozbiť a spraviť nanovo. Garáž sa totižto nedala riadne osadiť a Vaši montéri urobili čo sa dalo, tam nemám absolútne čo vytknúť. Medzi bránou a podlahou vznikla fuga asi cca 2,5cm ale to som vyriešil zakúpením hliníkovej lišty,“ dodal pán Zaoral. Ďalej pokračuje ,,využil som stenu garáže pozdĺž ktorej som si vyrobil drevník, je hotový cca na 95%“.

Fotografie vonkajšej časti

Zhrnutie

rozmer stavby: 3105 x 7860 mm
💧 antikondenzačný systém DRIPSTOP⠀
✔️ garážová brána Hörmann
🚪 značkové dvere Hörmann
🪟 okno GARDEoN
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

Za spätnú väzbu a fotografie ďakujeme nášmu zákazníkovi pánovi Zaoralovi zo Senca.