Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa žije s GARDEONom – časť 73

Odkvapový systém na prístrešku
Publikované 05.10.2023 10:00

Otvorené prestrešenie? Keď sa povolenie zdá byť nedosiahnuteľným a pozemok prahne po prevzdušnení – ideálne riešenie! Prístrešky GARDEON budú zodpovedným ochráncom všetkého, čo pod ne postavíte. Rozlúčte sa s odhadzovaním snehu z auta a s nekonečným zoškrabovaním námrazy zo skiel. Nesľubujeme nič, čo nevieme splniť – ale zvyšok Vám už dopovedia skúsenosti rodín, ktoré svoje predstavy pretavili v realitu. 

Ako to celé začalo?

Pani Tarajová nás kontaktovala koncom leta 2021 s tým, že by potrebovala prístrešok vedľa jej rodinného domu. Mala tam však presah strechy z RD, po zameraní a navrhnutí vhodného riešenia vytvorila na jeseň aj objednávku. Realizácia začiatkom zimy.

A aké sú jej dojmy s odstupom času?

„S pristreskom sme spokojni aj ked ma maly esteticky nedostatok a to pretrcajuce sroby viditelne odspodu pri pohlade hore.  Toto je taka esteticka zalezitost na ktoru sa nas pytaju aj ludia , ktori sa na pristresok prisli pozriet. Sroby sme pretreli aspon do farby pristresku aby neboli tak viditelne ale myslim, ze by sa oplatilo  vasej spolocnosti pouvazovat nad nejakym riesenim , ktore by nekazilo celkovy dojem.“

Fotografie prístrešku

Zhrnutie

rozmer stavby: 4000 x 6000 mm
izolovaná KRYTINA – Thermopanel (THP)
špeciálne navýšenie stavby
nastaviteľné stĺpy na prístrešok
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

Za spätnú väzbu a fotografie ďakujeme našej zákazníčke pani Tarajovej z Liptovského Hrádku.