Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa žije s GARDEONom – časť 74

Fotky od zákazníka ASZSG - záhradný domček s prístreškom
Publikované 12.10.2023 10:00

Úschovňa záhradného náradia, šikovná dielnička pre domáceho kutila, zimná záhrada, prvý domček ratolestí – toto všetko a ešte oveľa viac zastrešujú záhradné domčeky GARDEON. V našom sortimente nájdeme niečo pre každého – bez rozdielov. Pozrime sa spoločne na to, aký sen sa nám spoločnými silami podaril splniť tentokrát.

Ako to celé začalo?

S pani Ivančíkovou sme komunikovali v podstate celý rok 2021. Pomáhali sme jej s vytvorením podkladu a ďalších potrebných činnostiach, ktoré museli byť pred montážou pripravené. Po dokončení prípravných prác a vybavní papierov na ohlášku, sme dopyt na domček spracovali v novembri roku 2021 a začiatkom februára 2022 už stavba stála u pani Ivančíkovej.

Podklad

A aké sú jej dojmy s odstupom času?

„S domčekom Gardeon som aj po roku veľmi spokojná. Prežil so mnou už prvé veľmi horúce a rozpálené leto, niekoľko prudkých lejakov, silný náraz vetra, prvú zimu a tiež prvé mrazy.

Všetkým týmto strateným podmienkam domček skvelo odolal. Stojí pevne na svojom mieste, nezateká a čo ma zatiaľ veľmi teší je, že ani omietkové steny nejavia žiadnu známku poškodenia či degradácie. Viem, je to iba rok, čo u mňa stoji, ale som presvedčená, že ani o ďalších 5 rokov sa nič nezmení. V domčeku mám uložené všetky potreby a pomôcky do záhrady od kosačky, vertikutátora, cez náradie až po rôzne hnojivá. Tiež v rohu uskladňujem pneumatiky, ktoré práve nemám obuté. Na tieto účely je domček úplne ideálny. Svoje rozhodnutie vybrať si domček od Gardeon som neoľutovala ani na chvíľu.

Jediné, čo by som ešte prijala, by bolo aj zateplenie domčeka, ktoré som si nedala urobiť. V lete to necítim ako problém, ale v zimných mrazoch sa tam nedajú prezimovať kvety, pretože teplota v ňom klesne nižšie ako sa kvetom páči. Už to ale riešiť nebudem, vždy na jar kúpim proste nové. 😆 Pripájam aj zopár fotiek urobených teraz aktuálne. Ďakujem, prajem veľa rovnako spokojných zákazníkov ako som ja.“

Fotografie vonkajšej časti

Zhrnutie

rozmer stavby: 4000 x 2560 mm + 1300 x 2560 mm
✔️ izolovaný strop
✔️ HAP systém
🚪 značkové dvere Hörmann
🪟 okno GARDEoN
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

Za spätnú väzbu a fotografie ďakujeme našej zákazníčke pani Ivančíkovej z Nitry.