Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Deň otvorených garáží v GARDEONe

Spoločná fotografia zákazníkov so zamestnancami GARDEON
Publikované 02.08.2023 10:00

Tí, ktorí sa v sobotu 1. júla vybrali do Turčianskeho Ďura pri Martine, si mohli užiť Deň otvorených garáží a záhradných domčekov v GARDEONe. Okrem nášho hitu sezóny 2023/2024 – záhradného domčeka s doplnkami v nových farbách, boli lákadlom aj zaujímavé zľavy pre návštevníkov a rozličné atrakcie pre deti.

Tohtoročný prvý júl bol v GARDEONe zároveň prvým Dňom otvorených dverí

Alebo presnejšie, bol to Deň otvorených dverí a garážových brán. Pre návštevníkov boli totiž otvorené nielen všetky záhradné domčeky, ale aj všetky garáže v našom showroome v Turčianskom Ďure, ktorý je najväčším výstavným centrom montovaných stavieb na Slovensku.

V GARDEONe veríme v bezkonkurenčnú kvalitu našich stavieb a chceme, aby sa o tom mohol na vlastné oči presvedčiť každý záujemca. Aj preto sme na začiatku júla zorganizovali veľké stretnutie so zákazníkmi – náš „DOG“, teda Deň otvorených garáží. Návštevníci si mohli v našom showroome do detailu poprezerať všetky montované záhradné domčeky, garáže či prístrešky a k dispozícii im boli aj naši skúsení predajcovia, ktorí zodpovedali všetky ich otázky. A ako extra bonus dostal každý záujemca aj špeciálny voucher na nákup montovanej stavby podľa vlastného výberu, ktorý mohol využiť až do konca mesiaca.

Bohatý program bol však pripravený nielen pre dospelých, ale aj pre tých najmenších. Aby si mohli rodičia nerušene poprezerať všetky stavby a dôkladne vyspovedať našich predajcov, o ich deti bolo zatiaľ postarané v detskom kútiku – pod dozorom starostlivých animátorov a animátoriek si tu mohli napríklad zasúťažiť o najkrajšie vymaľovaný obrázok alebo si zahrať futbal s naším maskotom. Maskot GARDEON bol v ten deň všade a bol priam na roztrhanie – nemohol totiž chýbať ani na spoločných fotografiách z tejto vydarenej akcie.

Veríme, že prvý ročník Dňa otvorených dverí a garáží v GARDEONe bol vydareným spojením príjemného s užitočným a všetci návštevníci si ho u nás užili. My sa už na vás tešíme na ďalšom našom DOD (či skôr DOG) – na budúce leto.

Váš tím GARDEON

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON