Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Je Peter Cmorík spokojný s garážou?

Peter Cmorík pred garážou s tímom s GARDEON-u
Publikované 18.01.2024 18:05

Bývalý superstarista Peter Cmorík, ktorý je dnes úspešným slovenským spevákom, sa pre montovanú garáž od nás rozhodol pred viac než 6 rokmi. Osobne sme sa prišli pozrieť na to, ako mu garáž slúži. V krátkom rozhovore nám prezradil aj dôvody, prečo sa rozhodol práve pre montovanú garáž a ktoré vlastnosti ho presvedčili o tom, že by si túto voľbu vybral opäť.

G: Ako ste sa ku nám dostali?

PC: Na internete som to objavil, lebo som hľadal nejaké alternatívy, ako by sa dalo čo postaviť aby som to nemusel murovať, aby to netrvalo dlho a aby som s tým nemal zbytočnú babračku.

G: Aké alternatívy ste zvažovali pri rozhovodaní?

PC: Človek v tomto podnebnom pásme (juh Slovenska) už možno nepotrebuje až tak garáž, ešte sme rozmýšľali, že len prístrešok by sme spravili. Potom sme prišli k tomu, že bude dobré keď bude garáž, keď sa to bude dať zatvoriť a bude to možno aj nejaký odkladací priestor.

G: Čo považujete za 3 hlavné výhody montovanej garáže?

PC: Tak v prvom rade je to rýchlosť, v druhom rade je to cena a tretia vec je, že to spĺňa všetko to, čo by samostatne stojaca garáž, či murovaná, takisto by spĺňala.

Chcete vedieť, koľko trvala „stavba“ garáže u Petra Cmoríka a aké ďalšie výhody montovaná garáž poskytuje? Odpoveď nájdete vo videu:

G: Čo sa týka údržby garáže, máte s tým nejakú skúsenosť?

PC: Ja som uživateľ jednoduchý, to znamená, že ja akurát zmetiem pavučiny, lebo tie sa robia všade a to je asi všetko čo robím naozaj. Ani som to nepremazával, ani nič som s tým nerobil.

Pozrite sa, ako vyzerá garáž bez akejkoľvek údržby po 6 rokoch používania:

Vlastníte garáž od Gardeonu už dlhšie a tiež by sa vám zišla služba údržby? Objednajte si servisný tím až k vám domov.

Kontaktujte nás

G: Ako prebiehal proces výberu garáže?

PC: Mne sa páči, že bolo na výber a nebolo na výber z veľa vecí, kde sa človek stratí. Bolo niekoľko pôdorysov, z ktorých sa dalo vybrať. Bolo niekoľko brán, ktoré sa dali vybrať, aj veľkosť, aj farebné variácie a boli tam aj dobré rady.

Aké tipy a dobré rady využil Peter Cmorík pri výbere svojej garáže a čo by odporučil ostatným pri rozhodovaní?


Pozrite si celý rozhovor a objavte vo videu zľavový kód, vďaka ktorému môžete mať garáž od Gardeonu ešte lacnejšiu.

 


 

Nechcete čakať 3 mesiace na dodanie garáže na mieru? Vyberte si z ponuky skladových garáží v našom e-shope.