Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Výlet do Londýna

Zamestnanci Gardeon v Londýne
Publikované 28.06.2022 14:19

Medzi 17. – 20. júnom sme sa spoločne, po úspešnom dosiahnutí vytýčeného cieľa, zúčastnili malého výletu do Londýna.

Vstávali sme už skoro ráno, aby sme sa dopravili do Popradu na letisko a odleteli spoločne do Londýna – pre pár naších kolegýň to bola prvá životná skúsenosť s lietaním.

Zdraví a živí sme 2 hodiny neskôr pristáli v Londýne, odkiaľ sme sa vybrali na hotel. Nasledovala vytúžená obedná prestávka a spoznávanie hlavného mesta Anglicka. Hneď v prvý deň sme už videli väčšinu pamiatok – Big Ben, London Eye, Tower Bridge,… Zmohnutí cestovaním sme večer spokojne zaľahli do postelí a čerpali energiu do ďalšieho dňa. 

Prvé ráno v Londýne sme si vychutnali tradičné anglické raňajky a po naplnení žalúdkov sme sa opäť vybrali na spoznávanie mesta samotného. Počasie nám prialo – a to počas celého pobytu! Nemohli sme odísť bez už povestnej jazdy ,,double-deckerom,, a návštevy najväčšieho hračkárstva široko-ďaleko! Sobotný večer sme strávili všetci spolu v hotelovom lobby, pri pohári Guiness piva – veľa sme sa nasmiali a ešte lepšie navzájom spoznali.

V nedeľné ráno sme opätovne siahli po anglických raňajkách a vybrali sme sa smerom ku Buckinghamskému palácu, z ktorého sme pokračovali až k Britskému múzeu. Na konci dňa sme si dali rozchod a každý už svoj čas trávil presne tak, ako chcel – niektorí sa ešte kochali mestom, niektorí sa podali nákupnej mánií a iní už sa vydali na cestu späť, k ubytovaniu – každý podľa svojho gusta! 

Ďakujeme našim pánom konateľom za nádherný výlet a ďakujeme aj vám – naším zákazníkom, bez ktorých by tento výlet, taktiež, nebol možný.

 

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON