Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa žije s GARDEONom – časť 11

Brána pred prístreškom
Publikované 17.12.2020 10:00

Úschovňa záhradného náradia, šikovná dielnička pre domáceho kutila, zimná záhrada, prvý domček ratolestí – toto všetko a ešte oveľa viac zastrešujú záhradné domčeky GARDEON. V našom sortimente nájdeme niečo pre každého – bez rozdielov. Pozrime sa spoločne na to, aký sen sa nám spoločnými silami podaril splniť tentokrát. 

Ako to celé začalo?

Pán Pavličko nás v apríli roku 2019 oslovil emailom s tým, že by mal záujem o záhradný domček s prístreškom. Narazil na nás na internete. V začiatkoch našej komunikácie mal jasno už aj v tom, aký podklad pod montovaný domček pripraviť – vybral si zámkovú dlažbu. V priebehu komunikácie sme poupravili farbu omietky a doplnkov, aby domček čo najviac ladil s domom. Pán Pavličko s objednávkou dlho neváhal a tak sme pre neho montovali už v júli roku 2019. Bol s nami taký spokojný, že nás znova oslovil v marci 2020 a objednal si aj prístrešok pre auto.

Podklad pod prístrešok – betónové pätky

Podklad pod záhradný domček – betónové pätky v zámkovej dlažbe

Recenzia čerstvo po montáži

,,Komunikácia prebehla bez problémov. Prístup montážnych pracovníkov bol profesionálny, boli ochotní vykonať veci podľa požiadaviek. Mali sme už s Vami veľmi dobrú skúsenosť minulý rok pri stavbe záhradného domčeka. Páči sa mi webová stránka a CMR systém. Samotná stavba a použité materiály sú kvalitné, montáž a plánovanie montáže tiež na úrovni.

A aké sú jeho dojmy s odstupom času?

,,My sme zatiaľ veľmi spokojní a radi, že sme si vybrali tak prístrešok ako aj záhradný domček od Vás. Myslím, že to bola veľmi dobrá investícia. Odvtedy sa u nás zastavilo zopár ľudí, čo to boli obdivovať. :) Asi toľko v krátkosti, prajem pekný deň a veľa úspechov.

Fotografie vonkajšej časti

Prístrešok

Záhradný domček

Zhrnutie

Záhradný domček

rozmer stavby: 2500 x 2980 mm + 3000 x 2980 mm
💧 antikondenzačný systém DRIPSTOP⠀
🚪 značkové dvere Hörmann
🪟 okno GARDEoN
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

Prístrešok

rozmer stavby: 5000 x 6860 mm
💧 antikondenzačný systém DRIPSTOP⠀
✔️ strešné nosníky v RAL
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

Za spätnú väzbu a fotografie ďakujeme nášmu zákazníkovi Pavličkovi z Cígeľa.