Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

7+ nápadov na dizajnové police a praktické úložné systémy

Vnútro záhradného domčeka
Publikované 08.03.2021 09:59

Chcete si zorganizovať garáž či záhradný domček, ale zároveň chcete, aby vyzerala dobre? Pozrite si inšpirácie úložných priestorov a políc na každú „príležitosť“. Vyššie dizajnové vychytávky, ktoré potešia oko. Nižšie užitočné závesné systémy, ktoré šetria priestor. Čo si vyberiete?

Atraktívne police z masívnych materiálov

Či už výrazné police umiestnite do stredu steny, v rohu miestnosti alebo z nich vytvoríte zaujímavý tvar. Dokonca vynikne aj menšia polička, napr. na víno.

Krabice uložené v regáloch

Uložené krabice v domčeku

Jednoduché poličky z paliet či debničiek

Palety sú evergreen, ktorý snáď nikdy nezostarne. Prispôsobte si ich tvar podľa vlastnej kreativity. Debničky sa taktiež dajú recyklovať a využiť ako dizajnérske kúsky.

Nový osud pre staré predmety

Máte starší rebrík? Vdýchnite mu nový život alebo ponechajte patinu. Môžete ho postaviť, zavesiť či oprieť o stenu. Prípadne doplňte dosky, aby ste získali plnohodnotné poličky.

Kov v dokonalej súhre

Bicykel v domčeku

Kreatívne zavesené poličky

Nemusíte police navŕtať priamo do steny. Čo tak zavesiť ich? Či už si vyberiete tenký motúz, hrubé lano, reťaz alebo dokonca kožený opasok, údiv hostí sa určite dostaví.

Zavesený košík

Ďalšie poličkové špeciality

  • Jednoduchý, zato nápaditý dizajn poličiek. Možno trošku náročnejší na utieranie prachu.
  • Poličky zapracované priamo do steny si budú vyžadovať návrh ešte pred stierkovaním, resp. zateplením vášho montovaného domčeka.
  • Pre ľudí, ktorí milujú prírodu a „pustili“ by ju i do miestnosti.
  • Niečo pre hudobných fanúšikov. Perfektný nápad na recykláciu starej gitary.
  • Miznúce poličky na topánky.

Praktické vešiaky a závesné systémy

Napokon niečo pre rýdzo praktických ľudí. Závesný systém sa skladá z hákov, políc a dizajnových koľajníc. V montovanej garáži či záhradnom domčeku tak dokážete inteligentne uskladniť elektrické i aku náradie, záhradné náčinie, ale aj športovú výbavu a bicykel. Všetko splynie so stenou, akoby to tam ani nebolo.

Náradie so závesným systémom

Závesný systém s náradím

Dokonalá organizácia garáže sa začína tu

Ak chcete mať perfektne zorganizovanú garáž, prečítajte si článok o 5 zónach, vďaka ktorým si rozdelíte veci. Ešte predtým vám odporúčame zistiť, čo všetko nepotrebujete a mali by ste sa toho zbaviť. Čím menej vecí máte, tým ľahšie sa cítite. Pokiaľ naozaj využívate garáž vyslovene ako skladisko na milión vecí, užitočné sú aj roll doorové skrine trebárs aj na celú stenu. 

Detail na vnútro garáže

Zdroj (Source):
fotobanka GARDEON