Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako ušetriť peniaze pri stavbe skladu?

Auto stojace pred garážou Gardeon
Publikované 29.01.2023 09:03

Neviete si dať rady s uskladnením prebytočného materiálu, prístrojov, zariadení, všemožných predmetov a sezónneho oblečenia? Podnikáte a chýbajú Vám skladovacie priestory spoločne s financiami, ktoré by ste na ich výstavbu museli vynaložiť? Postavíme vám montovaný sklad za jediný deň a veľmi priaznivú cenu!

Sklad podľa vašich požiadaviek

Rýchlosť a finančná nenáročnosť montovaných skladov s hotovou omietkou je daná predovšetkým novým inovačným montážnym systémom, ktorý je naozaj jednoduchý, rýchly a lacný. Cena, ktorú v prípade obstarania zaplatíte, je ovplyvnená hlavne kvalitným materiálom a dokonalým technologickým postupom, pomocou ktorých sú vyrobené jednotlivé diely skladu – bočné steny, zadná stena, predná stena s garážovou bránou, strešná atika, nosné strešné profily a spojovací materiál – v tej najlepšej kvalite. Všetky tieto komponenty sú tvorené z kvalitnej ocele a následne pozinkované a impregnované, čo predlžuje celkovú životnosť montovaného skladu a udáva mu tak ďalšie výhodné vlastnosti.

Sklad si nevyžaduje žiadnu údržbu a je odolný voči korózii, vetru, snehu, dažďu, zaparovaniu a vlhkosti, čím sú skladované predmety dokonale chránené. Zaručená je aj ochrana proti vlámaniu a násilnému vniknutiu vďaka bezpečnostným zámkom, ktoré sú nevyhnutnou súčasťou skladových brán.

Pomôžeme vám s výberom správneho riešenia skladu na kľúč

V našej ponuke nájdete široký sortiment moderných montovaných oceľových skladov s hotovou omietkou, avšak skladovanie ako také poskytuje toľko nespočetným možností, čoho sme si plne vedomí, a preto ponúkame možnosť konzultácie, návrhu a zhotovenie skladu na mieru presne podľa vašich potrieb a predstáv. Sami si môžete určiť veľkosť a pôdorys skladu, vybrať druh strechy, vrát, výskyt a umiestnenie okien a okrem iného tiež farbu omietky. Farebné variácie vonkajšej omietky sa skladajú z ôsmich základných odtieňov a z ďalších príplatkových špeciálnych odtieňov, to všetko od firmy KABE, popredného švajčiarskeho výrobcu.

Obstaraním skladu predĺžite životnosť vášho materiálu i skladovaných predmetov a zaručíte im patričnú ochranu pred všemožnými vonkajšími vplyvmi, to všetko bez stavebného povolenia.

 

Fotografie skladu, ktorý sme realizovali pre nášho zákazníka.