Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Umiestnenie v TOP 1000 najrýchlejšie rastúcich firiem v Európe

Gardeon certifikát 1000 najrýchlejšie rastúcich firiem v Európe
Publikované 27.04.2023 13:30

Prestížny certifikát od Financial Times.

Začiatkom mesiaca nás veľmi potešila správa, že sme sa v prestížnom anglickom periodiku The Financial Times v rubrike „FT 1000 Europe’s Fastest Growing Companies“ umiestnili na 719. mieste.

Informácie sú použité z voľne dostupných štatistických zdrojov. Navyše sme museli splniť množstvo podmienok, aby nás zaradili do tohto prestížneho rebríčka, v ktorom sa okrem nás nachádzajú už len 2 firmy zo Slovenska.

Novodobé fungovanie firmy GARDEON začalo v roku 2013 (pozrite si celú históriu), počas tohto obdobia sa nám podarilo dosiahnuť množstvo úspechov a získali sme veľké množstvo nových, spokojných zákazníkov.

Aj vďaka prepracovaným detailom na našich stavbách a zákazníckej starostlivosti, kde kladieme najvyšší dôraz na spokojnosť zákazníka a osobný prístup sa nám podarilo získať si obrovské zázemie a dôveru zákazníkov už v 6 krajinách (Slovensko, Česká republika, Maďarsko, Rakúsko, Nemecko a Švajčiarsko).

V oblasti stavebníctva sme jediní, komu sa podaril takýto úspech. Sme preto veľmi radi, že naša snaha padla na úrodnú pôdu a motivuje nás to k ďalším cieľom.