Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Kúpte si garáž na mieru a využite ju po svojom

Dizajnová drevená garáž pre dve autá
Publikované 24.09.2015 11:57

Garáž by mala byť na pozemku s autom predsa samozrejmosťou. Automobil je vďaka nej chránený pred vplyvmi počasia a pred zlodejmi. Pre aký typ garáže sa však rozhodnúť? Na trhu nájdete širokú ponuku garáží rôznych veľkostí, z rôznych stavebných materiálov, so zaujímavým riešením striech, s dverami a oknami či bez nich. Nespĺňa žiadna z nich vaše nároky? Máte vlastnú predstavu o tom, ako garáž využijete? Nechajte si zhotoviť garáž na mieru.

Stavba vytvorená presne podľa vašich potrieb splní požiadavky na dizajn i funkčnosť. Môže byť problém nájsť vhodnú garáž, ktorá sa typovo hodí k vášmu domu. Pri stavaní garáže na mieru prispôsobia pracovníci všetky detaily tak, aby architektúra nebola narušená v žiadnom smere. Dokonale „padnúca“ garáž je dôležitým elementom čistého dojmu z pozemku.

montované garáže na kľúč
Vzhľad však zďaleka nie je jedinou výhodou garáže na mieru. Môžete si určiť rozmery garáže, umiestnenie okien, dverí, farbu omietky. Väčšina hotových garáží je koncipovaná tak, aby primárne slúžili pre auto. Vy si však v garáži môžete vytvoriť vlastnú dielničku, pracovňu alebo v nej skladovať náradie. Pre tieto účely sú v garáži potrebné okná a vhodne umiestnené dvere. Nemusí sa vám podariť nájsť takúto garáž v radovej ponuke a práve preto je výroba na mieru praktickým riešením.

garáž na mieru2
Chcete sa odlíšiť a byť originálny v každom smere? Vedzte, že garáž, ktorá bude vytvorená podľa vás, sa zaručene neobjaví na susedovom pozemku. Garáž na mieru má nespočetné množstvo výhod. Pozemky sa dispozične líšia rovnako ako stavby. Ani garáž, ktorá sa na prvý pohľad môže zdať ideálna, sa časom nemusí ukázať ako dobrý výber.

Vytvorením vlastného návrhu ušetríte čas venovaný obchádzaniu predajcov a hľadaniu vhodného typu garáže. Včas zohľadníte všetky vaše plány do budúcna, ktoré hlavne môžete realizovať. Nebudete nútení prispôsobovať sa garáži, pretože „lepšia nebola“, ale garáž si prispôsobíte podľa seba.

Na garáž sa už dávno nemusíte pozerať ako na objekt pre státie auta. Moderné garáže dneška sú štýlové objekty, ktoré budú slúžiť na taký účel, aký potrebujete.