Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Nenechajte sa oklamať pri kúpe záhradného domčeka. Nestačí sledovať iba cenu

Veľká záhrada s Gardeon záhradným domčekom s prístreškom
Publikované 29.09.2022 16:36

Podvodníkov dnes nájdeme azda v každom segmente. Čo sa dobre predáva, je obľúbené. Zákazníci si k produktu vytvoria vzťah, tešia sa, keď sa k nim konečne dostane a v tomto zápale entuziazmu neraz prehliadnu kvalitu výrobcu či predajcu. Výhodná cena záhradného domčeka je lákadlom, pritom však môže byť znamením, že niečo nie je v poriadku. Ako rozpoznať dôveryhodného predajcu od podvodníka?

Skontrolujte si základné údaje o firme

Kvalitný dodávateľ či predajca o sebe prezradí všetky informácie. Nemá prečo zatajovať sídlo firmy, mená zamestnancov alebo iné základné údaje o firme. Ak niektoré informácie na webstránke spoločnosti chýbajú alebo sa vám zdajú nejasné, pýtajte sa. Ak sa firma bude vykrúcať, radšej ju dobre preverte.

Hľadajte osobné referencie zákazníkov

Kredibilitu firmy si ľahko overíte aj na základe referencií. Profesionálny predajca s dlhoročnými skúsenosťami bude mať svoju databázu odberateľov a najmä spokojných zákazníkov. Nájdete ich na jeho stránke alebo si ich vypýtajte osobne. Predajca, ktorý svoju prácu myslí vážne, vám s radosťou poskytne kontakt na niekoľko svojich spokojných klientov. Samozrejme s ich súhlasom. Následne sa s nimi môžete spojiť, po dohode si naživo prezrieť záhradný domček a informovať sa ohľadom spolupráce s výrobcom. Osobná referencia je cenným nástrojom pri rozhodovaní o výbere výrobcu.

Navštívte firmu osobne

Koniec-koncov, aj tá najviac skvelo vyzerajúca stránka je stále iba stránkou. Texty, ako aj referencie, sa dajú vymyslieť a okopírovať. Fiktívna adresa už tiež nie je v dnešnom svete podvodníkov novinkou. Najlepšiu predstavu a dojem z firmy získate po osobnej návšteve. V akých priestoroch spoločnosť sídli? Ako sa k vám správajú zamestnanci? Hovorili bez problémov o cene záhradného domčeka?

Profesionálna firma vám od konzultácie pri navrhovaní domčeka až po finálnu montáž zabezpečí všetko. Samozrejmosťou je zmluva, záručný a pozáručný servis.

Záhradný domček je dlhodobá investícia a jeho cena nebýva najnižšia. Preto si výrobcu poriadne preverte, osobne navštívte a potom kupujte. Ako sa hovorí, dvakrát meraj a raz rež.


Fotografie: GARDEON