Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Od idey až po splnený sen – GARDEON natáčanie v Rakúsku

Ľudia na streche garáže
Publikované 02.06.2022 14:38

V minulom článku už sme Vám prezradili, že sa niečo chystá… Písali sme o špeciálnom promo-videu a pribížili sme Vám priebeh natáčania v našom GARDEON showroom-e. Dnes Vám prinášame exkluzívne zábery z finálneho natáčania u našich klientov v rakúskom meste Vöcklamarkt!

31.05.2022 deň našich GARDEONISTOV začal už krátko po polnoci, kedy vyrazili na naložených valníkoch zo skladu. Mali pred sebou naozaj dlhý a náročný deň, nakoľko sme išli montovať nie jednu, ale rovno dve stavby – atypickú garáž a montované prestrešenie. 

Náš tím ale opätovne dokázal, že nie sme žiadne ,,béčka,,! Montážnici neváhali a rovno sa pustili do stavby garáže – objekt o rozmere 6 x 10 metrov pritom dokázali postaviť za neuveriteľných 6 hodín – presvedčiť sa o tom budete môcť už čoskoro v oficiálnom videu!

Ďalej nasledovalo ešte prestrešenie terasy, ktoré po náročnej stavbe garáže už bolo len čerešnickou na torte. 

Celý proces, samozrejme, natáčal náš rakúsky kameramanský tím – opäť sme pracovali v spoločnosti všakovakých dronov, kamier a iných technických vychytávok…

Na záver sme pre rodinu nachystali ešte malé prekvapenie v podobe regálu od firmy GLADIATOR, ktorý zákazníkov pri osobnom stretnutí v našom showroome priam očaril. Celé natáčanie sme ukončili rozlúčkou zo strechy samotnej stavby. 

Všetkým zúčastneným srdečne ďakujeme! Lepších kolegov, partnerov a zákazníkov sme si priať ani nemohli!

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON