Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Podnikanie v garáži? Žiadny problém

Úložný priestor pod prístreškom
Publikované 08.02.2024 10:00

Každý, kto sa chystá začať s podnikaním, alebo sa snaží svoj biznis rozšíriť či zmeniť, si iste dobre uvedomuje, koľko času, energie a peňazí si bude takýto krok vyžadovať. Najmä v začiatkoch podnikania sa preto zíde každé ušetrené euro, každá usporená minúta, každá dobrá rada. My pre vás jednu dobrú radu máme. Ba priam skvelú – vytvoríte si vďaka nej perfektný priestor na podnikanie a ušetríte čas aj peniaze. Ako naša rada znie? Podnikajte v garáži!

Ak sa chystáte rozbehnúť servis, pneuservis, autoumyváreň alebo čokoľvek iné, čo súvisí s autami či motorkami, je celkom logické zariadiť si na to priestor v garáži. Trochu zvláštne však môže znieť nápad na podnikanie v garáži v iných prípadoch. Avšak len kým sa človek neoslobodí od istých stereotypov.

Keď začnete premýšľať „out of the box“, uvedomíte si, že garáže GARDEON sú vlastne šikovné a veľmi všestranné montované stavby – môžu mať rozličné rozmery, môžu byť zateplené, môžu mať okná aj bočné dvere umiestnené podľa potreby a za garážovou bránou môže byť bezpečne skrytý trebárs výklad alebo výdajné okienko. Z tohto pohľadu je to vlastne ideálny priestor napríklad na bufet, zmrzlináreň, malý obchodík a mnohé ďalšie prevádzky. No a najlepšie správy nakoniec: v GARDEON-e vám vieme zrealizovať stavbu presne podľa vašich predstáv expresne rýchlo – už za 6 hodín! A budete to mať bez starostí a za rozumnú cenu.

Ako teda začať podnikať rýchlo a jednoducho? Ako si zaistiť nízke vstupné náklady? Riešením môže byť podnikanie v montovanej stavbe. Radi by ste videli nejaké realizácie na inšpiráciu? Tu sú niektoré podnikateľské nápady, na ktoré vznikol ideálny priestor práve v montovanej garáži GARDEON:

Stánok s kebabom

Vnútri kuchyňa, prípravňa a sklad, vonku priestor na sedenie chránené prístreškom a prípadne aj bočnou stenou. Dostatočne veľký otvor na umiestnenie pultu na výdaj jedál a nápojov, ktorý možno navyše bezpečne uzavrieť garážovou bránou. Jednoducho, v montovanej garáži GARDEON sa dá zariadiť perfektný street food stánok či bufet! Stačí si len zvoliť vhodné rozmery a farby omietky a doplnkov. Nečaká vás pritom žiadne zdĺhavé a prácne murovanie a omietanie – na určené miesto privezieme hotové stenové a strešné diely, z ktorých naši skúsení majstri zmontujú stavbu za pár hodín.

Autoservis

Servis v garáži, to znie úplne logicky. Autoservis však nie je len obyčajná garáž. Musí mať také rozmery, aby sa okrem auta zmestilo aj všetko potrebné vybavenie. Obvykle je potrebných viac takýchto garážových priestorov, často s rôznymi rozmermi, mnohokrát sa žiada aj doplnkový priestor skladu či kancelárie. Nič z toho nie je pre technológiu našich montovaných garáží GARDEON problém! Zvládneme zostaviť celý rad garáží, či už s typizovanými rozmermi, alebo s rozmermi na mieru, a doplniť sa k nim dajú aj rozličné ďalšie objekty – samostatné kancelárie, uzatvoriteľné sklady, aj otvorené prístrešky. Jednoducho zvládneme všetko, čo môže bežný autoservis potrebovať.

Umyváreň áut

Montované garáže GARDEON sa rovnako skvele ako na autoservis hodia aj na zariadenie ručnej umyvárne áut. Samotný priestor (alebo priestory) môžete pokojne nechať na nás – stačí, keď si zvolíte rozmery aké potrebujete, a k nim príslušné garážové brány, prípadne ďalšie doplnky ako okná či bočné dvere. Z vašej strany je potrebné už len zabezpečiť pripojenie na elektrinu, vodu a odpad, pripraviť podklad a vybrať si vhodnú podlahu. O celú stavbu sa potom postaráme my. Rýchlo a bez stavebného neporiadku.

Nabíjačka na elektromobily

Elektromobilita je na vzostupe a tak môže byť otázkou dňa nielen domáce nabíjanie elektrického auta, ale aj potreba doplniť nabíjačku na elektromobily napríklad k firemnému parkovisku, k autoservisu alebo k inému podnikaniu. Vo všetkých spomínaných prípadoch pritom nájdete perfektné riešenie v našej ponuke – montovaný prístrešok s wallboxom. Všetko, čo si nabíjanie elektromobilov vyžaduje, tak môžete mať zrealizované jednoducho, rýchlo a cenovo výhodne.

„Sklad v sklade“

Potrebujete doplniť do vašich podnikateľských priestorov nejakú uzatvárateľnú či uzamykateľnú miestnosť, respektíve sklad, kam by ste mohli uložiť napríklad cenný materiál alebo vybavenie s vyššou hodnotou? Aj tu je výborným nápadom montovaná garáž GARDEON, ktorú vieme zrealizovať rýchlo, bez neporiadku a kdekoľvek – hoci aj priamo vo výrobnej hale za plnej prevádzky. A vďaka garážovej bráne sa do takéhoto „skladu v sklade“ dostanete aj s objemnými predmetmi, aj s vysokozdvižným vozíkom.

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON