Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Sklad do skladu

Sklad v sklade GARDEON - Plzeňský Prazdroj
Publikované 25.05.2023 10:00

Máte v rozsiahlom sklade materiál rozličnej hodnoty a na drahšie či dôležité komponenty by sa vám zišiel bezpečný uzamykateľný priestor? Alebo by ste potrebovali rozdeliť skladové zásoby podľa iného kľúča? Riešenie „sklad v sklade“ môže byť praktické v rôznych prípadoch.

Ak potrebujete rozdeliť svoje skladové zásoby tak, aby bola časť z nich lepšie chránená, praktickým riešením je sklad v sklade, teda bezpečne uzatvorený  malý sklad umiestnený v rámci otvorených skladovacích priestorov. Šikovnou voľbou je pritom montovaná stavba GARDEON – vyhnete sa tak typickému stavebnému neporiadku, ktorý je spojený s murovaním a omietaním priečok, a ušetríte aj množstvo času. Naša technológia montáže z prefabrikovaných oceľových stien totiž umožňuje postaviť odolné objekty s rozličnými rozmermi už za niekoľko hodín.

Podľa hmotnosti, veľkosti či typu uskladnených predmetov, alebo podľa spôsobu ich prepravy si môžete z našej ponuky vybrať buď montovanú garáž, alebo záhradný domček – oba druhy stavieb majú podobnú konštrukciu a vieme ich dodať v širokej škále rozmerov, líšia sa však tým, či je vnútorný priestor prístupný cez odolné exteriérové dvere, alebo cez garážovú bránu, cez ktorú môžete pohodlne vojsť napríklad aj s plošinovým vozíkom.

Sklad hotový za pár hodín

Praktický montovaný sklad GARDEON sa dá zrealizovať rýchlo a bez starostí. Rýchlosť výstavby je u nás naozaj bezkonkurenčná – malý sklad v sklade vám vieme postaviť už za niekoľko hodín.

Naše objekty sa na mieste zostavujú z hotových oceľových panelov. Ide o montovanú konštrukciu, pri realizácii teda nie sú potrebné žiadne mokré procesy. Jednotlivé komponenty navyše dodávame už s kvalitnou povrchovou úpravou, takže odpadá aj zdĺhavé omietanie či natieranie.

Všetko je teda vopred pripravené a celá konštrukcia je do detailu premyslená, samotná realizácia je vďaka tomu jednoduchá, rýchla a čistá – malý montovaný sklad s dverami vieme postaviť už za tri hodiny, montáž jednoduchého skladu s garážovou bránou trvá len 6 až 8 hodín.

Keďže podlahy v skladovacích priestoroch a výrobných halách sú zároveň ideálnym podkladom pre montované stavby GARDEON, stačí si len vybrať vhodné rozmery a navrhnúť si presne taký sklad v sklade, aký potrebujete – pomocou nášho konfigurátora si ho naplánujete celkom jednoducho.

Rovnaký princíp, rozličné možnosti

Ďalšou výhodou nášho systému montovaných stavieb je variabilita – vieme zrealizovať objekty v širokej škále rozmerov, s rôznymi typmi garážových brán aj s rozlične umiestnenými dverami či oknami. Takáto vstavba v sklade tak môže slúžiť nielen ako bezpečný uzamykateľný skladovací priestor, ale napríklad aj ako šatňa pre zamestnancov či kancelária na vybavovanie a archivovanie objednávok.

V prípade priestorov pre zamestnancov môže byť pritom praktickou voľbou izolovaný objekt, ktorého steny a strop tvoria panely s tepelnoizolačnou výplňou. Vďaka progresívnej tepelnej izolácii totiž dosiahnete v montovanej stavbe tepelnú pohodu bez vysokých nákladov na vykurovanie.

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON