Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

4 prípady, kedy by ste mali dať prednosť murovanej garáži

Radové garáže s hnedou výklopnou bránou Hormann
Publikované 13.09.2016 10:29

Riešite v hlave dilemu: montovaná alebo murovaná garáž? Nad tým by sa aj Hamlet pozastavil. Murovaná klasika je rokmi overená a stále chválená generáciami našich rodičov. Neviete, či môžete veriť takej „novinke“, ako sú montované garáže. Radšej by ste stavili na istotu. Máte pravdu, niekedy sa naozaj oplatí veriť zabehnutým praktikám a my vám ukážeme kedy. Predstavíme vám niekoľko situácií, kedy sa vám oplatí stavať murovanú garáž na vašom pozemku.

  1. Chcete, aby výstavba trvala minimálne pár týždňov.

Milujete čakanie? V rade na pošte? V čakárni u lekára? Zbožňujete čakanie na výplatu? Ak sa v tom vyžívate, je pre vás murovaná garáž ideálna voľba.

Tým nedočkavejším odporúčame jednoducho montovanú garáž. Postavíme vám ju za menej ako jeden deň. Väčšinu stavieb realizujeme už za 6 hodín. Ešte ráno parkujete svojho tátoša pod holým nebom, večer je už v bezpečí novej garáže. Okrem neho sa tam však zmestí aj všetko to náradie, ktoré ste doteraz skladovali … pod schodmi? V pivnici? Na trávniku?

tools-690038_1280

Pri tom stavba je rovnako (ak nie viac) kvalitná, pevná a bezpečná ako murovaná. Žiaden zlodej sa do nového kráľovstva vášho auta nedostane. A búrka či vietor len presvištia okolo.

  1. Radi zaplatíte za to, za čo nemusíte.

Áno, s príchodom murovanej garáže na vašu záhradku odchádza z domu nemalá čiastka rodinného rozpočtu. Montovaná garáž je oproti tomu o poznanie lacnejšia. A prečo?

Pretože jej výroba a stavba je rýchlejšia a efektívnejšia. Montované garáže vyrábame z certifikovaných materiálov najmodernejšími technológiami. Dlhotrvácnosť stavby zabezpečuje dvojitá povrchová úprava oceľových profilov, na ktoré si žiadna hrdza netrúfne. Všetko od strechy cez omietku až po garážovú bránu nakupujeme od renomovaných značiek.

lacná garáž

  1. Máte nezateplený dom bez rekonštrukcie.

Dôležitá je aj otázka dizajnu. Máte starý dom bez zateplenia a bez rekonštrukcie? Pravdepodobne sa vám bude hodiť tradičná murovaná garáž. Ale ak vlastníte pekný moderný dom, chcete k nemu aj parádnu modernú garáž však?

Montované garáže vyzerajú ako murované. Až na to, že sú omnoho krajšie. Ručné stierkovanie môže dopadnúť hrboľmi a nerovnosťami na stenách. Steny montovanej garáže sú rovnomerne striekané špeciálnou švajčiarskou omietkou KABE Permuro. Farebná škála omietky je naozaj široká. Skúste si dizajn svojej novej garáže vyskladať v našom online konfigurátore.

Garáž GARDEON pre dve autá s rovnou strechou

  1. Nepotrebujete, aby sa vám garáž prispôsobila.

Chcete naozaj len 4 steny a strechu, ktorá nezateká? Obyčajná murovaná búda je pre vás to pravé. Ak očakávate od garáže viac, stavte na montovanú garáž na mieru.

Má váš pozemok atypické rozmery alebo sa musí garáž prispôsobiť domu a okolitým stavbám? Niekoľko modelov máme pre vás vymyslených. No v prípade špeciálnych požiadaviek, vám dodáme garáž úplne na mieru. O tom, že vieme splniť aj náročnejšie požiadavky, sa môžete jednoducho presvedčiť sami – garáže na mieru.

Montovaná jednogaráž s červenou strechou

Máte strach, že v zime bude v garáži chladno a v lete zas príliš teplo? Izolovaná montovaná garáž sa o tento problém postará. Stabilná teplota bude vyhovovať všetkému, čo v garáži máte, od auta cez náradie až po vás, keď budete niečo majstrovať.

Ak hľadáte kvalitné, rýchle a cenovo dostupné riešenie garáže, objavili ste ho. A pritom nejde o žiadnu novinku. Plechové garáže majú naozaj bohatú históriu. Za desaťročia sa vyvinuli technológie a postupy, vďaka ktorým je proces výstavby rýchly a efektívny. Dokonca dnes hodnotou prevyšujú ich najväčšieho súpera – murované garáže.