Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

5 tipov ako využiť montované haly na podnikanie

Záhradný domček GARDEON s presklením
Publikované 12.02.2021 11:00

Hľadáte možnosť, ako si jednoducho zriadiť budovu pre vaše podnikanie? Každý začínajúci podnikateľ sa snaží ušetriť, kde sa dá. Ani neskôr nechcete vyhadzovať peniaze len tak do vzduchu. Preto vám poradíme, ako si môžete postaviť nízkonákladový priestor pre vaše podnikanie. Montované haly sa hodia na rôzne podnikateľské účely v mnohých odvetviach.

1. Montovaný sklad pre vaše podnikanie

Sklady sú najčastejším využitím montovaných hál. Nie sú riešením len pre obrovskú logistickú firmu, ale aj pre menšie firmy a živnostníkov, ktorí potrebujú sklady rôznej veľkosti. Ak začínate podnikať, stačí vám aj menšia hala. Najväčšou výhodou je, že ako sa vaše podnikanie rozrastá, môžete priamo úmerne tomu priestory haly rozširovať.

Atypická garáž na mieru v sivej farbe

2. Výrobná hala alebo poľnohospodársky objekt

Podnikáte vo výrobe alebo v poľnohospodárstve? Do veľkých montovaných stavieb sa zmestia všetky vaše výrobné stroje. Väčšie haly sa hodia aj na chov poľnohospodárskych zvierat alebo ako sklad pre poľnohospodárske produkty a krmivo.

Tmavá dvojgaráž

3. Montovaný obchodný dom či administratívna budova

Spája sa vám obchodné či administratívne centrum s obrovskými murovanými komplexmi? Dnes už je vytvorenie takejto stavby jednoduchšie. Mnoho podnikateľov si volí montované haly kvôli úspore nákladov a rýchlej realizácii stavby.

Záhradný domček GARDEON s presklením

4. Zastrešené športoviská

Do montovanej športovej haly môžete umiestniť veľa druhov indoorových aktivít. Halu premeníte na telocvičňu, bowlingovú halu alebo ľadovú plochu. Prevádzkujete vonkajšie športovisko? V jarných a letných mesiacoch je športovanie vonku ideálne. Keď však príde zima, vzniká problém. Preto je vhodné aspoň časť svojho pozemku zastrešiť, či už ide o tenisový kurt, plavecký bazén alebo dokonca jazdeckú halu.

Kosačka, náčinie a cvičebné pomôcky vo vnútri garáže

5. Dielne pre zručných majstrov a kutilov

Túžite po dielni pre vaše remeselné či umelecké činnosti? Alebo ste technicky zručný majster, ktorému by sa hodila menšia servisná hala? Vďaka vysokej prispôsobivosti rozmerov si môžete postaviť montovanú halu či garáž priamo na svojom obytnom pozemku, pričom pri menších stavbách nepotrebujete ani stavebné povolenie.

Kutilské náčinie v záhradnom domčeku

Poskladajte si halu ako lego

Vytvoriť montovanú halu je takmer také, ako postavať lego stavebnicu. Nielenže si prispôsobíte veľkosť vašim potrebám, ale neskôr sa dá zväčšiť či zmenšiť. Ak očakávate, že v budúcnosti budete potrebovať viac priestoru, montované haly sú výborným riešením. Dokonca môžete montovanú stavbu prepojiť na murovaný objekt.

Montáž garáže GARDEON

Zatepliť či nezatepliť?

To už nie je otázka. Montovanú halu môžete bez problémov zatepliť rovnako ako dom. Ako sme si povedali, hala má široké spektrum využitia a prispôsobí sa vašim potrebám. Stavby sú navyše mobilné, čiže ich môžete komplet celé rozobrať a presunúť na iné miesto.

Izolovaná strešná krytina pre montovanú garáž Gardeon

Postavte si svoj skladový priestor jednoducho

Montovaná hala je cenovo dostupná, rýchlo postavená, nenáročná na údržbu a pevná ako akákoľvek iná stavba. Pýtate sa, ako bude takáto rýchlo zmontovaná budova vyzerať? Nemusíte mať žiadne obavy. Haly dodávame v modernom architektonickom prevedení s možnosťou výberu farby fasády. Jediné, čo na začiatok potrebujete, je pozemok, kde svoje podnikanie umiestnite.

montovaný sklad na kľúč

Zdroj (source):
fotobanka GARDEON