Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Výhody prenosnej garáže, ktoré oceníte až neskôr

Čierny pes pri dvojgaráži v bielej omietke
Publikované 09.11.2021 15:30

Výhody montovanej garáže sú nesporné. Za podstatne nižšiu cenu, aká je pri murovanej garáži, získate objekt moderného dizajnu, takmer bezúdržbový a bez stavebného povolenia. Veľkosť a dispozíciu garáže si navyše môžete navrhnúť podľa vašich potrieb. Jednou z kľúčových vlastností montovanej garáže je mobilita. Pretože všetko, čo sa dá zmontovať, sa dá i rozmontovať. Prečo hovoríme o demontáži, ak si ešte len vyberáte garáž? Zamyslite sa spolu s nami nad budúcnosťou.

 

Možnosť „preloženia“ pri stavbe bazénu

Ak ste stavali rodinný dom, je pravdepodobné, že sa skôr či neskôr rozrastiete o deti. A čo dotvára idylku leta na záhrade s deťmi v rodinnom dome? Správne, bazén. Ak by na vašom pozemku stála betónová garáž, a na mieste, kde by sa práve teraz perfektne hodil bazén, bez búrania by sa situácia nezaobišla. V prípade prenosnej garáže je riešenie jasné. Objekt jednoducho rozmontujete, presuniete na iné miesto a zmontujete späť. Mobilná stavba vám nebude brániť vo vašich plánoch.

Pri sťahovaní si ju môžete vziať so sebou

Rozhodnutia o sťahovaní môžu byť plánované, ale tiež podmienené externými faktormi. Ak zanechávate váš pôvodný dom, zanechávate i garáž. Môžete ju predať, áno. Čo však v prípade, že nový vyhliadnutý dom garážou nedisponuje? Vybaviť stavebné povolenie, započať stavbu a ktovie, kde budete dovtedy parkovať. Jedine, žeby ste disponovali mobilnou garážou, ktorú v takomto prípade stačí opäť len demontovať a presťahovať na nové miesto.

Ak potrebujete väčšiu garáž, starú nemusíte búrať

Rozrásť sa nemusíte iba čo do počtu detí, ale i do počtu áut. Pre kúpu auta sa rozhodne jeden z manželov alebo neskôr už vaše dospelé dieťa. Postačí tiež prírastok v podobe motocyklu, ktorý je potrebné niekde schovať. Ak ste kupovali betónovú garáž pôvodne iba pre jedno auto, druhé do nej zaparkujete veľmi ťažko. Búranie garáže a stavba novej je finančne náročné. Do hry znova vstupuje mobilná garáž. Jej rozmontovanie je rýchle a naši špecialisti vám novú a väčšiu garáž zmontujú ešte v ten istý deň.

Úpravy pozemku? Žiadny problém (záhrada, prístavba…)

Časom sa možno rozhodnete pre dispozičné úpravy pozemku. Dôvodom môže byť budovanie záhrady, výstavba jazierka, altánku či prístavby k domu. V každom z týchto prípadov by vám betónová garáž mohla brániť. Ak stojí na mieste, kde by bola najvhodnejšia pôda pre novú rastlinku či najlepší spád pre jazierko, vaše predstavy nemusia byť uskutočnené.

Aj preto je mobilná garáž vynikajúcim riešením pre každého, kto uvažuje o akýchkoľvek úpravách okolo domu. Hýbať s ňou môžete podľa aktuálnej potreby.

 

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON