Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Aká stavebná búda je najlepšia? Máme pre vás tip!

Odfúknutá plechová garáž pre jedno auto v poli
Publikované 22.09.2020 10:00

Staviate dom? Máme pre vás tip na perfektné zariadenie staveniska celkom zadarmo. Pri stavbe domu patrí k nevyhnutným investíciám aj zariadenie staveniska. Isteže, za stavebnú búdu, ktorá bude len dočasne slúžiť na uloženie náradia a stavebného materiálu, sa nikomu nechce platiť viac, než je nevyhnutné. Ibaže ak sa na vec pozriete trochu inak, môžete sa tejto investícii úplne vyhnúť, a pritom budete mať všetko uložené v dokonalom bezpečí. Ako je to možné?

Plánovanie projektu

Chcieť ušetriť na stavebnej búde je celkom logické. Veď je to len dočasný sklad materiálu a náradia, tak prečo doňho investovať viac, než je nutné? Väčšine ľudí pritom hneď napadne riešenie – kúpiť si búdu z druhej ruky. Stačí kliknúť napríklad na „bazoš“ a treťotriednu plechovú stavebnú búdu z bazára môžete mať pokojne aj za 300 €. Treba si však uvedomiť, že aj v tomto prípade platí, že nie sme takí bohatí, aby sme si mohli kupovať lacné veci. Nie, neznamená to, že máte investovať viac do obyčajnej, len novej stavebnej búdy . To sa naozaj nevyplatí. Čo mám teda na mysli? To, že stavebná búda vôbec nemusí byť „jednorazovka“.

Odfúknutá plechová garáž pre jedno auto

Ako sa dá ušetriť, keď zaplatíte viac?

Ak sa na vec pozriete tak, že si nekúpite dočasnú stavebnú búdu, ale praktickú stavbu, ktorá bude stavebnou búdou len dočasne, a neskôr zmení svoj účel, bude vám to hneď jasné. Zaplatíte síce viac, no za kvalitný objekt, ktorý budete neskôr potrebovať a využívať, takže to vlastne nebude zbytočná, ale šikovná investícia. Ideálnym adeptom na takúto „premenu“ je kvalitný montovaný záhradný domček, prípadne montovaná oceľová garáž s hotovou omietkou.

Záhradný domček s dvoma svetlíkmi

Vyzerajú naozaj dobre, vďaka omietke ich zvonka ani nerozoznáte od murovanej stavby, no na rozdiel od nej sú postavené veľmi rýchlo a po dokončení domu sa dajú hoci aj presunúť na iné miesto. Takáto garáž či záhradný domček vám neskôr perfektne poslúžia a už teraz si môžete vybrať taký montovaný objekt, ktorý sa bude dokonale hodiť k vášmu novému domu.

Detail záhradného domčeka GARDEON

Prečo práve montovaná garáž alebo záhradný domček s omietkou?

Pretože tento typ montovaných stavieb má viacero predností, vďaka ktorým sa dokonale hodia na obe funkcie. V prvom kroku určite oceníte veľmi rýchlu realizáciu – plechovú garáž s hotovou omietkou vám partia montážnikov postaví asi za jeden deň, záhradný domček dokážu zmontovať naozaj za pár hodín. Stačí im len vopred pripraviť vhodný podklad. No výhodou je najmä priestor s optimálnymi rozmermi, ktorý viete dokonale zabezpečiť ako v prípade garáže, tak aj v prípade kvalitného záhradného domčeka. Na náradie či stavebný materiál, ktoré nebývajú práve lacné, budú teda omnoho bezpečnejším miestom než obyčajná plechová búda. A to, že vyzerajú dobre, nebude na stavbe vôbec prekážať ;). 

Spokojný zákazník pred záhradným domčekom

Keď dom dostaviate, príde na rad ďalšia výhoda, a tou je bezúdržbovosť. Po ukončení stavby teda stačí upratať zvyšný stavebný materiál, špinu zo stien jednoducho umyť „vapkou“ a hotovo. Máte napríklad elegantnú garáž pripravenú na to, aby ste v nej zaparkovali svoje auto. A čo ak zistíte, že miesto, o ktorom ste si mysleli, že bude ideálne ako na stavebnú búdu, tak aj na garáž, až také ideálne nie je? Nevadí. Zavoláte do firmy a oni vám garáž premiestnia tam, kam ukážete prstom. Jednoducho perfektné, no nie?

Detaily stavieb GARDEON

Zdroj (Source):
Internet | Fotobanka GARDEON