Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako postaviť garáž za dobrú cenu? Držte sa týchto 3 tipov!

GARDEON garáž pre dve autá sedlová strecha otvorená brána
Publikované 12.03.2023 10:00

Mať kvalitnú garáž pre svoje auto a ešte aj za dobrú cenu je snáď snom každého motoristu. Ako sa však k ideálnej garáži dopracovať? Prinášame vám tri praktické tipy, vďaka ktorým sa vám to určite podarí. A bude to pre vás ešte lepšie než keby ste mali experimentovať!

Garáž nestavajte na vlastnú päsť – zverte to do rúk odborníkom

Postaviť si svojpomocne vlastnú garáž môže znieť na prvé počutie celkom lákavo. Veď by to predsa nemalo byť nič zložité. Nenechajte sa však pomýliť, aj výstavba jednoduchého objektu, akým je garáž, si vyžaduje skúsenosti, dôsledné naplánovanie a poctivú realizáciu. Stavbu garáže zverte určite odborníkom, svojpomocná stavba v tomto prípade nedáva zmysel. Ak si porovnáme ceny kvalitných montovaných garáží, pri svojpomocnej stavbe na celkovej cene prakticky nič neušetríte.

Myslite na bezpečnosť – seba, rodiny aj svojho auta

Hoci predpokladáme, že vy a vaša rodina sa nebude v garáži príliš dlho zdržiavať, zákon schválnosti určite poznáte. Aj pri takej stavbe, akou je montovaná garáž, je potrebné myslieť na bezpečnosť. Pri montovanej garáži postavenej odborníkmi a s použitím kvalitných materiálov sa o bezpečnosť stavby obávať nemusíte. Vyhnete sa tak neskoršiemu potenciálnemu nebezpečenstvu, ktorého následky si v tom lepšom prípade odnesie len vaše auto.

Stavba garáže? Uprednostnite kvalitu pred nižšou cenou

Kvalitná montovaná garáž vám vydrží dlhé roky a preto sa určite neoplatí príliš šetriť. Je prirodzené, že pred stavbou garáže vás zaujíma jej cena, pre mnohých je to dôležitý faktor. Nízka cena by však nemala mať prvé miesto v rebríčku priorít.

S nekvalitne postavenou garážou vás čaká množstvo starostí navyše a prípadná finančná úspora pri výbere materiálov sa veľmi rýchlo stratí napríklad nutnými opravami. Naopak, kvalitná montovaná garáž je prakticky bezúdržbová, nemusíte obávať žiadnych deformácií, zatekania, prefukovania či iných nepríjemností.

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON