Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa vyhnúť kúpe nekvalitného prístrešku

Gardeon prístrešok pre dve autá s bielymi autami vo vnútri
Publikované 17.11.2022 13:12

Mať prístrešok, ktorý vydrží niekoľko rokov, je alfou a omegou šetrenia času a vašej energie. Či už ide o prístrešok na auto, na drevo alebo prístrešok, ktorý využívte na posedenie s priateľmi, je dôležitá jeho kvalita. Prístrešok z trvácnych materiálov a kvalitnej konštrukcie odolá výkyvom počasia, čím sa eliminuje znehodnotenie konštrukcie a krytiny prístrešku. Môžeme si byť ale istí kvalitou prístrešku?

Pozor na lacné prístrešky

Na trhu stále natrafíme na výrobcov a predajcov, ktorí ponúkajú lacné prístrešky s vlastnosťami nezodpovedajúcimi nárokom na dobrý prístrešok. Je potrebné byť v strehu a dávať si pozor na to, čo a od koho kupujeme. Ak sa vám zdá predajca čo i len trocha podozrivý, preverte si ho na internete. Investícia do sfušovaného prístrešku sa vám určite nevyplatí. Výsledkom môže byť neželána výmena prístrešku už po pár mesiacoch, stačí, ak silnejšie zaprší alebo vás prekvapí nečakaný sneh. Ani snaha o reklamáciu totiž nemusí vyjsť.

Sledujte správanie predajcu

Ak mal predajca nekalé úmysly už od začiatku, je pravdepodbnosť, že sa bude v prípade reklamácie zatajovať. Skutočne preto odporúčame sledovať celkovú prezentáciu firmy už od začiatku. Ak vám predajca neodpovedá na základné otázky o prístrešku alebo sám odpovede nepozná, niečo nie je v poriadku. Je stokrát praktickejšie zakúpiť poriadny prístrešok ako sa vystavovať ťahaniciam s nezodpovedným predajcom.

Investícia sa oplatí

U nás vám zaručíme stopercentný servis od začiatku do konca. O výrobu prístrešku a jeho následné zmontovanie sa starajú školení pracovníci. Títo profesionáli sa vám v prípade potreby budú venovať a ochotne poradia. Naše prístrešky sú zhotovené z odolných materiálov a unikátnou technológiou, ktorá zaručuje dlhodobú životnosť prístrešku. Vyberte si niektorý z ponuky alebo sa k nám príďte poradiť.

Fotografie: GARDEON