Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa žije s GARDEONom – časť 14

Biely záhradný domček na záhrade
Publikované 28.01.2021 10:00

Úschovňa záhradného náradia, šikovná dielnička pre domáceho kutila, zimná záhrada, prvý domček ratolestí – toto všetko a ešte oveľa viac zastrešujú záhradné domčeky GARDEON. V našom sortimente nájdeme niečo pre každého – bez rozdielov. Pozrime sa spoločne na to, aký sen sa nám spoločnými silami podaril splniť tentokrát. 

Ako to celé začalo?

Pán Brožek nás v januári roku 2019 kontaktoval cez Facebook, kde ho zaujala fotografia záhradného domčeka. V tom čase staval dom a potreboval ku nemu aj záhradný domček. Vysvetlili sme mu, aké podklady ku ohláške potrebuje a ako si pripraviť podklad. Pán Brožek sa taktiež prišiel osobne pozrieť do nášho showroomu v Turčianskom Ďure. Domček objednal v apríli toho roku a realizáciu sme presunuli kvôli problémom s povoleniami na december – záhradný domček sme mu zatiaľ zadarmo preskladnili.

Recenzia čerstvo po montáži

,,Vzájomná komunikácia bola veľmi pozitívna od začiatku až po samotnú realizáciu. Šikovní montážnici, rýchla výroba a montáž. Domček sa nám veľmi páči a verím, že nám bude dobre slúžiť. Ďakujem.

A aké sú jeho dojmy s odstupom času?

,,Domček je stále veľmi pekný a veľa ľudí ho obdivuje. Nevidno na ňom žiadne stárnutie a stále pôsobí ako murovaná stavba. Je to veľký pomocník pri odpratávaní detských hračiek a záhradného náradia. Odhliadnúc od tej vlhkosti som spokojný a odporučil by som to každému.

Fotografie vonkajšej časti

Fotografie vnútornej časti

Zhrnutie

rozmer stavby: 2900 x 2560 mm + 1000 x 2560 mm
✔️ izolovaný strop
🚪 značkové dvere Hörmann
🪟 svetlík GARDEoN
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

 

Za spätnú väzbu a fotografie ďakujeme nášmu zákazníkovi Brožekovi z Nitrianských Hrnčiaroviec.