Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa žije s GARDEONom – časť 16

Auto v garáži s pultovou strechou
Publikované 25.02.2021 10:00

Na auto i autá, motorku, kosačku, náradie, sezónne oblečenie, oddych, útek pred realitou… garáž GARDEON. Ponúkame naozaj praktické riešenia, vďaka ktorým vás budúcnosť viac nezastihne nepripravených. Ochráňte motorových tátošov pred negatívnym vplyvom počasia a nezbedných rúk. Bezpečne uchovajte všetko narádie i športové vybavenie. Panuje u Vás neistota? Inšpirujte sa skúsenosťou našich reálnych zákazníkov.

Ako to celé začalo?

Pán Dugovič nás prvý krát oslovil v novembri roku 2016. Na našej stránke si vyklikal konfigurátor. Pán objednal garáž na jar v apríli 2017, dokonca sa bol pozrieť aj na hotovú garáž u jedného nášho zákazníka. Páčilo sa mu, ako to v reáli vyzerá, počas používania v praxi. Garáž sme namontovali v júni 2017.

Recenzia čerstvo po montáži

,,Celková spolupráca OK, dobrý prístup, komunikácia, ste dosť vyťažení, takže je niekedy ťažké sa dovolať tomu správnemu zodpovednému, ale celkom sa dalo. Oceňujem ochotu pomôcť. Určite odporučím. Dokonca si už dvaja odomňa pýtali na Vás kontakt po prvom dni montáže. Všetci susedia, známi, rodina, kamaráti vyjadrili celkom dobré, pozitívne ohlasy na konečné dielo. Chodili sa pozerať na garáž ako do ZOO alebo výstavu :) Malým, domácim firmám držím palce, podporujem ich, a preto som si vybral práve Vás. Veľa šťastia prajem.

A aké sú jeho dojmy s odstupom času?

,,Garáž slúži k spokojnosti ako v lete, tak zime. Chráni auto pred slnkom, poškodeniu laku, trusu od vtákov, hlodavcov, zimy-mrazu a ranného škrábania okien a aj bezpečnosť ako taká voči prípadnej krádeži. Dnes je garáž ešte pekne doplnená asi 12 metrovým prístreškom pred bránou, takže suchou nohou z domu priamo do garáže a naopak, čo bol môj sen.

Fotografie vonkajšej časti

Fotografie vnútornej časti

Zhrnutie

rozmer stavby: 4000 x 6020 mm
✔️ navýšenie stavby
✔️ garážová brána Hörmann
🚪 značkové dvere Hörmann
🪟 okno GARDEoN
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

 

Za spätnú väzbu a fotografie ďakujeme nášmu zákazníkovi Dugovičovi z Malaciek.