Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa žije s GARDEONom – časť 17

Záhradka so záhradným domčekom
Publikované 11.03.2021 10:00

Úschovňa záhradného náradia, šikovná dielnička pre domáceho kutila, zimná záhrada, prvý domček ratolestí – toto všetko a ešte oveľa viac zastrešujú záhradné domčeky GARDEON. V našom sortimente nájdeme niečo pre každého – bez rozdielov. Pozrime sa spoločne na to, aký sen sa nám spoločnými silami podaril splniť tentokrát. 

Ako to celé začalo?

Pán Roška nás so svojou manželkou oslovili v máji roku 2018 s tým, že potrebujú záhradný domček. Veľmi sa im páčil moderný vzhľad záhradného domčeka, ktorý je odlišný od tých klasických. Domček sme namontovali v septembri 2018.

Recenzia čerstvo po montáži

A aké sú ich dojmy s odstupom času?

„So záhradným domčekom sme veľmi spokojní a stal sa neoddeliteľnou súčasťou našej záhrady. Okrem samotného vzhľadu ktorý je výrazne odlišný od “klasických” domčekov je kvalitne materiálovo spracovaný takže aj viac ako 2 roky od montáže vyzerá stále ako nový. Jediným nedostatkom, ak sa to dá tvrdiť je fakt, že nie je nafukovací ale vzhľadom k limitovanému priestoru sme si boli vedomí, že musíme efektívne nakladať s vnútorným priestorom ktorý náš domček ponúka. Sme spokojní a viacerým známym sme doporučili vašu spoločnosť. Držíme palce nech sa vám darí a prajeme veľa spokojných zákazníkov medzi ktorých patríme aj my.“

Fotografie vonkajšej časti

Zhrnutie

rozmer stavby: 2900 x 2100 mm
🚪 značkové dvere Hörmann
🪟 okno a svetlík GARDEoN
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

 

Za spätnú väzbu a fotografie ďakujeme nášmu zákazníkovi Roškovi z Martina.