Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa žije s GARDEONom – časť 19

Psík pri kvetoch pred garážou
Publikované 08.04.2021 10:00

Na auto i autá, motorku, kosačku, náradie, sezónne oblečenie, oddych, útek pred realitou… garáž GARDEON. Ponúkame naozaj praktické riešenia, vďaka ktorým vás budúcnosť viac nezastihne nepripravených. Ochráňte motorových tátošov pred negatívnym vplyvom počasia a nezbedných rúk. Bezpečne uchovajte všetko narádie i športové vybavenie. Panuje u Vás neistota? Inšpirujte sa skúsenosťou našich reálnych zákazníkov.

Ako to celé začalo?

Manželia Bogárovci nás oslovili v auguste roku 2017 s tým, že by potrebovali garáž. S garážou boli takí spokojní, že neváhali, a doobjednali si ešte aj záhradný domček.

Recenzia čerstvo po montáži

A aké sú ich dojmy s odstupom času?

Keď sme si v roku 2018 dali objednávku u Vás na Garáž, bol som trošku v strese, či všetko dopadne dobre, či to naozaj bude aj naživo vypadať, ako na obrázkoch, ale išli sme do toho. Už prvotná komunikácia a ochota pani Silvii Hubkovej bola veľmi profesionálna, ochotne nám odpovedala snáď na 1000 otázok, poradila a perfektne usmernila!!! Chlapci, čo prišli montovať Garáž boli perfektní, dobrá partia a naozaj všetko zvládli dokonale, garáž stála za 4 hodiny 😊. Po 2 rokoch, keď sme začali uvažovať o záhradnom domčeku, už sme ani nerozmýšľali a automaticky padla voľba na Vás. Opäť profesinálne poradenstvo, pomoc pri plánovaní a nastavovaní detailov a veľmi nás potešilo, že si na nás pani Hubková hneď spomenula. Už to bolo také rodinné dojednávanie, čo pre nás veľa znamenalo!!!

Sme veľmi radi, že sme sa rozhodli práve pre Vás a prajeme celej firme len to najlepšie 😊. Kde je život, tam je Gardeon a Garáže na kľúč 😊.“

Fotografie vonkajšej časti

Garáž

Záhradný domček

Fotografie vnútornej časti

Garáž

Záhradný domček

Zhrnutie

Garáž

rozmer stavby: 6800 x 6860 mm⠀
✔️ izolovaný strop a steny
✔️ garážová brána Hörmann
🚪 značkové dvere Hörmann
🪟 okno GARDEoN
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

Záhradný domček

rozmer stavby: 3500 x 3560 mm
💧 antikondenzačný systém DRIPSTOP
🚪 značkové dvere Hörmann
🪟 svetlík GARDEoN
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

 

Za spätnú väzbu a fotografie ďakujeme nášej zákazníčke Bogárovej zo Starého Tekova.