Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa žije s GARDEONom – časť 2

Záhradný domček s dvoma prístreškami
Publikované 03.09.2020 13:22

Na auto i autá, motorku, kosačku, náradie, sezónne oblečenie, oddych, útek pred realitou… garáž GARDEON. Ponúkame naozaj praktické riešenia, vďaka ktorým vás budúcnosť viac nezastihne nepripravených. Ochráňte motorových tátošov pred negatívnym vplyvom počasia a nezbedných rúk. Bezpečne uchovajte všetko narádie i športové vybavenie. Panuje u Vás neistota? Inšpirujte sa skúsenosťou našich reálnych zákazníkov.

Ako to celé začalo?

Sympatický manželský pár z okolia Žiliny nás oslovil v roku 2015 s tým, že pri ich novom rodinnom dome chýba garáž a sklad. Dohodli sme si osobné stretnutie s pánom a pani Habovštiakovou, na ktorom sme doladili bližšie detaily a garáž sme ešte v tom roku úspešne zrealizovali. V roku 2017 sa nám zákazníci opätovne ozvali s tým, že si od nás prajú zrealizovať záhradný domček s prístreškom. Splnili sme im tak ich ďalší „malý-veľký“ sen.

Recenzia čerstvo po montáži

A aké sú ich dojmy s odstupom času?

„Pred 3 rokmi nám firma Gardeon, vtedy ešte „Garáže na kľúč“ postavila garáž pre auto s technickou miestnosťou. Boli sme veľmi spokojní s prístupom firmy a hlavne s prácou firmy Gardeon. Preto sme sa po dvoch rokoch rozhodli si dať urobiť malý domček s prístreškom na posedenie. Opätovne sme boli veľmi spokojní, našu záhradu sme si týmto altánkom veľmi skrášlili.

A tento rok v lete nám firma Gardeon vymenila výplň altánku za plné panely aby sme mali súkromie, teplejšie a čistejšie prostredie v altánku. Počas tohto obdobia sme si robili nový znalecký posudok na dom so záhradou, kde sa nám krásne navýšila suma lebo máme pozemok veľmi dobre zhodnotený. S firmou Gardeon sa super komunikuje, vedia ušiť na mieru pre každého to čo potrebuje. Vrelo odporúčam všetkým zákazníkom a kľudne sa môžete prísť pozrieť na našu garáž a altánok do Krasňan.“

Fotografie vonkajšej časti

Letný dizajn

Jesenný dizajn

Zhrnutie

Garáž

rozmer stavby: 3100 x 7860 mm
✔️ vnútorná priečka
✔️ garážová brána Hörmann
🚪 značkové dvere Hörmann
🪟 okno GARDEoN
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

Záhradný domček

rozmer domčeka: 2900 x 2100 mm
rozmer prístreškov: 1500 x 2100 + 2500 x 4000 mm
🚪 značkové dvere Hörmann
🪟 okno GARDEoN
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

 

Za spätnú väzbu a fotografie ďakujeme rodine Habovštiakovcov z Krasňan pri Žiline.