Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa žije s GARDEONom – časť 33

Garáž zozadu s dverami pri kvetináčoch
Publikované 21.10.2021 10:00

Na auto i autá, motorku, kosačku, náradie, sezónne oblečenie, oddych, útek pred realitou… garáž GARDEON. Ponúkame naozaj praktické riešenia, vďaka ktorým vás budúcnosť viac nezastihne nepripravených. Ochráňte motorových tátošov pred negatívnym vplyvom počasia a nezbedných rúk. Bezpečne uchovajte všetko narádie i športové vybavenie. Panuje u Vás neistota? Inšpirujte sa skúsenosťou našich reálnych zákazníkov.

Ako to celé začalo?

Pani Göndörová nás oslovila v januári roku 2020 s tým, že by chcela garáž. Našla nás na internete a veľmi ju zaujala naša ponuka, a tak neváhala a prišla si stavby pozrieť rovno aj do nášho showroomu. Garáž sme namontovali v apríli toho roku.

 

Recenzia čerstvo po montáži

,,Sme veľmi spokojní s prácou, ktorú chlapci odviedli. Garáž nám zmontovali rýchlo, kvalitne a profesionálne. Veľmi pekne sa chceme poďakovať firme Gardeon. Sme radi, že sme sa rozhodli pre garáž od Vašej firmy. Maximálna spokojnosť od prvého kontaktu až po cieľovú montáž. Garáž je perfektná,ďakujeme. Prajeme Vám veľa úspechov.
PS: Naši susedia sa zastavujú pri garáži a pýtajú si kontakt.“

 

Podklad

A aké sú jej dojmy s odstupom času?

,,Som rada, že som sa rozhodla pre Gardeon. Ďakujem firme za ich profesionálne služby. Maximálna spokojnosť od prvého kontaktu (pozdravujem p. Blanku Cholevovú) až po cieľovú montáž.
Prajem firme veľa úspechov a čo najviac spokojných zákazníkov.“

 

Fotografie vonkajšej časti

Zhrnutie

rozmer stavby: 5800 x 5020 mm
✔️ izolovaný strop a steny
✔️ garážová brána Hörmann
🚪 značkové dvere Hörmann
🪟 okno a svetlík GARDEoN
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

 

Za spätnú väzbu a fotografie ďakujeme našej zákazníčke Göndörovej z Dunajskej Stredy.