Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa žije s GARDEONom – časť 39

Vianočná výzdoba na prístrešku SIEBAU
Publikované 13.01.2022 10:00

Otvorené prestrešenie? Keď sa povolenie zdá byť nedosiahnuteľným a pozemok prahne po prevzdušnení – ideálne riešenie! Prístrešky GARDEON budú zodpovedným ochráncom všetkého, čo pod ne postavíte. Rozlúčte sa s odhadzovaním snehu z auta a s nekonečným zoškrabovaním námrazy zo skiel. Nesľubujeme nič, čo nevieme splniť – ale zvyšok Vám už dopovedia skúsenosti rodín, ktoré svoje predstavy pretavili v realitu. 

Ako to celé začalo?

Pán Krajkovič nás oslovil vo februári roku 2020 s tým, že by chcel prístrešok. Pán vyplnil náš jednoduchý konfigurátor. ,,Videl som prístrešok od vás v Myslave, videl som vašu stránku, môj brat sa bol pozrieť v showroome u vás, všetko vyzerá profesionálne.“ Píše pán Krajkovič.
Prístrešok sme namontovali v máji toho roku.

Recenzia čerstvo po montáži

,,V prvom rade Vám ďakujem za realizáciu, prístrešok vyzerá super a veľmi dobre sa hodí k nášmu domu. Montážni pracovníci sú profesionáli, postavili to rýchlo a kvalitne. Vždy keď sa pozriem na prístrešok, tak si spomeniem na Gardeon. Výhodou je rýchla montáž a dúfam, že kopu rokov mi to bude slúžiť bez veľkej údržby. Bývam na kopci, chodí tadiaľ kopa turistov a cyklistov, prístrešok je vidno dobre od cesty, prístrešok vyzerá moderne a kvalitne, myslím, že si ho všimne veľa ľudí a ja vždy veľmi rád poviem, kto mi ho dodal.“

Podklad

A aké sú jeho dojmy s odstupom času?

,,Čo sa týka prístrešku, tak ten ešte stále stojí, sme s ním spokojní a úplne nám ladí s domom. Takže odporúčam.“

Fotografie vonkajšej časti

Zhrnutie

rozmer stavby: 5070 x 5240 mm
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

 

Za spätnú väzbu a fotografie ďakujeme nášmu zákazníkovi Krajkovičovi z Vyšného Klatovca.