Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa žije s GARDEONom – časť 4

Záhradný domček na parkovisku pre auto
Publikované 17.09.2020 10:00

Úschovňa záhradného náradia, šikovná dielnička pre domáceho kutila, zimná záhrada, prvý domček ratolestí – toto všetko a ešte oveľa viac zastrešujú záhradné domčeky GARDEON. V našom sortimente nájdeme niečo pre každého – bez rozdielov. Pozrime sa spoločne na to, aký sen sa nám spoločnými silami podaril splniť tentokrát. 

Ako to celé začalo?

Pán Holúbek nás oslovil začiatkom roka 2019 s tým, že by chcel svoj drevený domček – s ktorým nie je spokojný – vymeniť za náš bezúdržbový záhradný domček GARDEON. Nakoľko sme už jeho otcovi pred tým realizovali garáž a mal s nami pozitívnu skúsenosť, tak pán Holúbek vedel, že nešliapne vedľa. Na základe jeho potrieb sme mu navrhli menší záhradný domček so zateplenou strechou. Záhradný domček sme postavili na jar, na vopred pripravený podklad, ktorý tvorí betónový veniec.

Recenzia čerstvo po montáži

A aké sú ich dojmy s odstupom času?

„Domček inak slúži ako bolo plánované, len by sme si teraz dali už asi väčší (vecí na doloženie je stále viac)…  Zatiaľ sme nemali s domčekom žiaden problém. Jediná menšia výhrada je k dverám – u nás dosť často silno fúka a ak nie sú zamknuté dvere, tak ich sila vetra niekedy otvorí (jazýček v zámke to neudrží) a tresnutím do protisteny nám popadajú pozavesované veci na stenách vo vnútri domčeka. Stačilo by asi dávať len nejaký gumený blok za dvere proti tresnutiu.“

Fotografie vonkajšej časti

Zhrnutie

rozmer stavby: 2500 x 2980 mm⠀
✔️ izolovaný strop
🚪 značkové dvere Hörmann
🪟 okno GARDEoN
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

 

Za spätnú väzbu a fotografie ďakujeme nášmu zákzaníkovi Holúbkovi z Kvetoslavova.