Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa žije s GARDEONom – časť 6

Vnútro montovaného skladu
Publikované 01.10.2020 10:00

Na auto i autá, motorku, kosačku, náradie, sezónne oblečenie, oddych, útek pred realitou… garáž GARDEON. Ponúkame naozaj praktické riešenia, vďaka ktorým vás budúcnosť viac nezastihne nepripravených. Ochráňte motorových tátošov pred negatívnym vplyvom počasia a nezbedných rúk. Bezpečne uchovajte všetko narádie i športové vybavenie. Panuje u Vás neistota? Inšpirujte sa skúsenosťou našich reálnych zákazníkov.

Ako to celé začalo?

S pánom Strapáčom naša komunikácia začala v auguste roku 2017. Potreboval bezpečné miesto na parkovanie motorky a uskladnenie záhradných potrieb. Na začiatku sme spolu preto riešili možnosti prípravy podkladu pod stavbu a podklady pre ohlásenie na stavebnom úrade. Pán Strapáč chcel záhradnú stavbu v prvom rade využívať ako parkovisko pre motorku a preto sme spolu zhodnotili, že záhradný sklad musí mať aj garážovú bránu, ktorá nemá prah. Z bočnej strany sme však navrhli aj jedny menšie dvere, ktoré pán Strapáč ocení hlavne v prípade, ak z domčeka potrebuje rýchlo niečo zobrať a nemusí tak otvárať garážovú bránu. Taktiež sme na bočnú stenu skladu umiestnili menšie okno, cez ktoré prúdi do vnútra stavby dostatok prirodzeného svetla.

Recenzia čerstvo po montáži

„Všetko super, nemám výhrady, garáž zatiaľ nie je preverená časom, uvidíme…“

A aké sú ich dojmy s odstupom času?

„Patrí medzi spokojných klientov. Stavba a jej formát, zhotovenie plne splnili a plnia svoj účel ako skladového priestoru pre záhradný materiál. Stavba zapadla do koloritu domu, záhrady. Svojím vzhľadom, prevedením aj umiestnením. Funkčnosť záhradného domčeka je úplne v poriadku a opätovne vyjadrujem svoju spokojnosť. Rád by som zdôraznil, že na strane zhotoviteľa išlo o veľmi profesionálnu a priateľskú komunikáciu.“

Fotografie vonkajšej časti

Fotografie vnútornej časti

Zhrnutie

rozmer stavby: 4000 x 4100 mm
✔️ garážová brána Hörmann
🚪 značkové dvere Hörmann
🪟 okno GARDEoN
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

Za spätnú väzbu a fotografie ďakujeme nášmu zákazníkovi Strapáčovi z Budmeríc.