Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa žije s GARDEONom – „Pánska hobby miestnosť“

Záhradný domček s prístreškom po montáži na záhrade
Publikované 25.11.2021 12:00

Každý chlap by chcel ten svoj priestor, kde sa môže „zašiť“ a venovať sa svojim koníčkom. Ako sa k tomu dopracovať?

Ako to celé začalo?

Pán Hulla zháňal miestnosť, kde by mohol odkladať všetko potrebné záhradné náčinie a mať k tomu aj priestor pre svoje záujmy – hobby miestnosť. Premýšľal nad tým, že by si domček postavil aj sám, ale po zvážení všetkého, čo by ku tomu potreboval, koho by musel zháňať, zabezpečenie materiálu, atď. sa radšej rozhodol pre odbornú montáž montovaného záhradného domčeka spolu s prístreškom.

„Montážnici meškali! Dohodli sme sa že prídu o 7 a nakoniec prišli “až” 7:15. Odvtedy šlo všetko ako po masle.“

„Dokonca sa im podarilo úvodnú časovú stratu anulovať a skončili ešte 0,5 h pred plánovaným koncom.“

„I napriek tomu, že máme dom podpivničený stále mi chýbal priestor na to aby som sa mohol realizovať vo svojom voľnom čase.

Už pri mojom plánovaní stavby som mal jasno načo chcem budúcnosti domček a prístrešok využívať. Domček má byť úkrytom pre všetky záhradné pomôcky ako sú hadice, rýle, lopaty… a tak isto miesto pre moje hobby náradie. Pod prístrešok plánujem ukladať drevo do krbu a parkovať malý prívesný vozík.

Začatím komunikácie s vami, som upravil svoje plánované rozmery a stavbu som navýšil o 1 m do šírky a 0,5 m do hĺbky. Z čoho sa dnes nesmierne teším.“

„Najviac z realizácie bola prekvapená manželka, ktorá odišla na prechádzku so synom v čase zameriavania, keď sa vrátili zruba o 2 h, čakalo na nich prekvapenie v podobe komplet postavenej stavby.“

„Najviac ma prekvapila a súčasne aj potešila reakcia môjho otca, ktorému som priebežne opisoval čo plánujem, ako by to mohlo vyzerať atď.

Keď videl prvýkrát stavbu hotovú, tak sa nezmohol naviac a povedal: “no tak toto už áno!”
(pozn.keď použije túto frázu, viem, že jeho očakávania sú viac ako naplnené).“

„Ako najväčší benefit vnímam rýchlu a bezproblémovú komunikáciu s vašimi pracovníkmi a samozrejme už spomínanú rýchlu montáž. Ráno prázdna záhrada, na obed už ukladám veci do domčeka.

Veľmi jednoduchá a rýchla údržba a výborná pevnosť. Môžem si do stien u chytávať rôzne poličky a úložné priestory.“

„Obdobie 3 mesiacov od finálneho objednania domčeka a prístrešku ubehlo ako voda. Ani som sa nenazdal a volali mi od vás, ako som na tom s podkladom.

Dobrá správa bola, že na ten týždeň som mal dohodnutý domiešavač aj s betónom. Aspoň tu som sa mohol realizovať a pripraviť šalovanie na podklad.

Ostatné už bola brnkačka., Trošku upratať na dvore, zorganizovať si čas tak, aby som nebol služobné mimo v čase montáže. Chcel som to vidieť a niečo sa podučiť.“

„Pre Gardeon som sa finálne rozhodol po návšteve showroomu, kde som si mohol pozrieť detaily každej jednej stavby, prípadne sa inšpirovať. Videl som, že ľudia, ktorí tam pracujú majú omnoho viac skúsenosti s podobnými stavbami ako kdekoľvek inde. Ako sa hovorí v Martine, som fest spokojný.“

 

Zhrnutie

rozmer stavby: 2900 x 2980 mm + 4000 x 2980 mm
💧 antikondenzačný systém DRIPSTOP⠀
✔️ strešné nosníky vo farbe RAL
🚪 značkové dvere Hörmann
🪟 okno GARDEoN
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

 

Za spätnú väzbu a fotografie ďakujeme nášmu zákazníkovi Hullovi s rodinkou z Martina.