Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa žije s GARDEONom po 7 rokoch

7-ročná dvojgaráž s hnedými doplnkami
Publikované 18.11.2021 12:00

Garáž bez akýchkoľvek starostí? Taká, ktorú nie je potrebné umývať, natierať ani nijak inak ošetrovať? Áno, taká garáž existuje. Prečítajte si spolu s nami o 7-ročnej skúsenosti rodinky spokojných zákazníkov s garážou GARDEON.

Ako sa celý príbeh začal?

V roku 2014 si naša zákazníčka spolu s manželom od nás dali namontovať montovanú stavbu – dvojgaráž. Hľadali rýchly, bezpracný a bezpečný spôsob postavenia garáže. Garáž mala byť hlavne bezpečná a časovo nenáročná.

Návšteva showroomu

Na konci augusta roku 2021 nás opäť navštívili po dlhom čase so záujmom o záhradný domček. Doniesli spolu so sebou aj návrh nového domčeka, ktorý by radi realizovali. Prišli k nám, do Turčianského Ďura, až z Malaciek.

Po príchode sa poprechádzali v showroome a poobzerali si stavby. Naša zákazníčka sa nám priznala, že najviac sa tešila na domček, ktorý u nás videla na stránke. Zaujal ju typ so sklenenými dverami.

(Ten sme v čase keď u nás párik bol už žiaľ v showroome nemali – teší v dnešných dňoch už svojich nových majiteľov.)

Tiež sa im v showroome páčili vystavené pergoly.
,,Krásne, vyzerajú stabilne, aj keď my by sme antracitovú farbu nebrali. Ale je to nádherné.“ vyjadrila sa nám naša spokojná zákazníčka.

Skúsenosť po 7 rokoch

Avšak ich hlavným dôvodom, prečo nás prišli pozrieť po dlhom čase, bol kvôli tomu, aby nás a takisto aj našich potencionálnych zákazníkov informovali a podelili sa so svojou skúsenosťou a trvanlivosťou garáže.

,,Investične, murovanú sme nechceli. Hľadali sme možnosť ako rýchlo a bepracne a hlavne bezpečne postaviť garáž. Báli sme sa drevených. Hneď by ich odfúklo. Toto (montovaná garáž) bol pre nás rýchly kompromis. V garáži môžeme skladovať všeličo možné. Garáž je väčšia ako auto. Vydrží za každého počasia. Ľúbi sa nám to. Robíte užitočné veci na Slovensku. Chceli sme podporiť  niekoho, kto môže stavbu využiť. Radi sme nápomocní.“ vyjadrili sa nám manželia.

,,Stavba aj po rokoch slúži a funguje. Nie je ani maľovaná a je v pôvodnom stave ako po montáži 7 rokov dozadu. Nepotrebuje žiadnu úpravu a s radosťou ju užívame. Je ako nová, vyzerá dobre v prirodzenej bielej farbe.“ podelili sa svojou skúsenosťou manželia.

Za milú návštevu a krásne fotografie ďakujeme naším spokojným zákazníkom z Malaciek :)