Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako si vybrať prístrešok na auto?

Autá zaparkované pod prístreškom
Publikované 07.09.2021 11:50

Prístrešky sú vhodným variantom v prípade, že potrebujete rýchlo vyriešiť problém s chýbajúcim garážovým státím pre svoje vozidlo za minimálne náklady a za čo najrýchlejší čas, bez potreby pevného základu a vybavovania stavebného povolenia. Oceľové montované prístrešky s hotovou omietkou vám k tomu všetkému poslúžia ako moderný dizajnový prvok a ozdobia tak váš pozemok, dom či existujúcu garáž.

Neopozeraný estetický zážitok s oceľovými montovanými prístreškami zaručený

Zaobstaraním moderného prístrešku zabezpečíte vášmu motorovému drahokamu nielen pekne vyzerajúcu strechu nad hlavou, ale hlavne mu ušetríte šrámy spôsobené vetrom či krupobitím a spomalíte jeho starnutie a hrdzavenie pôsobením UV žiarenia, snehu i dažďa. Za teplých dní aj večerov ho môžete využívať aj ako priestor pre posedenie s priateľmi, letné grilovanie alebo k odpočinku.

Prístrešky montujeme na kľúč presne podľa želania zákazníkov

Prednosťou montovaných prístreškov je široká možnosť výberu z rôznych alternatív rozmerov, farebnosti omietky a striech. Čo sa týka omietky, v prípade vášho záujmu preferujeme a ponúkame farebnú paletu firmy KABE. Strecha prístrešku sa môže pýšiť rozličnými tvarmi ako je napríklad klasická rovná strecha či sedlová strecha. Všetky komponenty montovaného oceľového prístrešku sú z nerezovej ocele a špeciálne upravené zinkovacou technikou, takže zaobstaraním práve takéhoto oceľového prístrešku predlžujete životnosť nielen vášmu vozidlu, ale aj prístrešku samotnému.

Myslite na budúcnosť, kúpte si prístrešok s radovým státím

Plánujete v budúcnosti ďalší automobilový prírastok, potrebujete prístrešok pre viac vozidiel alebo pre rozšírenie možností jeho využitia? Tento problém vyrieši zastrešenie s radovými stojiskami v podobe radového montovaného oceľového prístrešku. O tom, koľko parkovacích či úžitkových plôch bude tento prístrešok mať, rozhodujete iba vy.

Myslite na budúcnosť a uľavte tak svojej peňaženke nielen dnes, ale aj po uplynutí niekoľkých rokov – kúpte si montovaný oceľový prístrešok s hotovou omietkou. Neustále inovujeme spôsoby, ako zákazníkom ušetriť čas aj peniaze a tak pomáhame realizovať výstavbu vysnívaného objektu.

 

Zdroj (source):
Fotobanka GARDEON