Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Doplnky ku dvojgaráži

Sekcionálna čierna brána v GARDEON garáži.
Publikované 29.06.2022 22:31

Myslíte si, že dvojgaráž oproti samostatnej garáži obmedzuje vaše nadštandardné estetické požiadavky, vďaka ktorým by ešte viac ulahodila vášmu oku? Tak to ste na omyle! Aj v prípade garáže pre dve autá sa dá skvele vyhrať. Pri zostavovaní vysnívanej garáže sa môžete uberať dvomi cestami, pričom tá prvá vedie k jej základnej podobe (štandardu) a tá nasledujúca k jej finálnemu nadštandardnému vzhľadu, ktorým sa môžete odlíšiť od svojich susedov alebo zaužívaným konvenciám.

Čo je myslené pod pojmom štandardná dvojgaráž?

Pri výbere dvojgaráže vždy postupujete od typu strechy (pultová, sedlová), cez typ garážovej brány (1 široká brána, 2 úzke brány), výber atiky a krytiny zo základnej farebnej škály až po spôsob otvárania brány. Výsledkom je garáž, ktorá v tomto prevedení môže stáť na vašom pozemku, pričom bude plnohodnotne plniť svoj účel a z hľadiska funkcie a vizáže neurazí ani nenadchne. Pohrať sa v tomto prípade môžete so základnou farebnou kombináciou.

Nadštandardný vzhľad dvojgaráže

Milovníci odlišnosti a osobitného štýlu sa uberajú cestou nadštandardnej dvojgaráže, kde vyberajú zo širokej škály doplnkového sortimentu. Farebnosť v tomto prípade hrá prím a tak zlaďujú odtiene fasády, atiky, strechy a vybraného príslušenstva, pričom v prípade omietky siahajú po doplnkovej dizajnovej farbe, kde majú na výber až z 300 možností rozličných farbených odtieňov. Čo sa týka príslušenstva, uprednostňujú prevažne nasledujúce prvky:

  • Dizajnové garážové brány
  • Bočné garážové dvere so zárubňou
  • Garážové okná
  • Dizajnové svetlíky
  • LED osvetlenie

Montované garáže s hotovou omietkou

Aktuálny trend

V prípade montovaných oceľových garáží s hotovou omietkou na tento popud už samovoľne vznikol najnovší trend, ktorým je dvojgaráž s nasledujúcou špecifikáciou:

Farba omietky: Biela

Farba príslušenstva: Antracit

Príslušenstvo: 1-2 svetlíky, 1 bočné dvere

Samozrejme, každý má inú predstavu o vizuálnej dokonalosti, u niekoho však táto predstavivosť na úkor iných predností pokrivkáva. Pri dostatočnej úžitkovej ploche môžete pridať ku svojej dvojgaráži prístrešok a k dokonalosti chýba už len krôčik, ten váš.

Fotografie: GARDEON