Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Najfarebnejšie stavby, aké sme postavili

GARDEON garáž pre dve autá sedlová strecha zhora 1
Publikované 02.05.2024 10:00

Farby dokážu vniesť do života radosť a optimizmus. Tak prečo sa nepotešiť veselou farebnou záhradnou stavbou? Veď pohľad na ňu vám môže rozjasniť každý deň. V GARDEON-e máme v ponuke 9 základných a 150 doplnkových odtieňov omietky – stačí si len vybrať.

Máte radi originálne stavby a špeciálny prístup? Tak potom máme v GARDEON-e niečo presne pre vás! Naše montované záhradné domčeky a garáže sú špeciálne nielen tým, že ich dodávame aj so špičkovou vonkajšou omietkou, ktorá odolá všetkým vrtochom počasia a nepotrebuje žiadnu údržbu. Ďalšou našou špecialitou sú farby omietok – vybrať si môžete z viac než 150 odtieňov. Aj vďaka farbám sa totiž váš záhradný domček alebo garáž môžu stať originálnymi a špeciálnymi.

Milujete farby? Inšpirujte sa tými najfarebnejšími stavbami, aké sme zrealizovali:

Lilavá či fuksiová sú názvy pre zvláštny odtieň purpurovej s istou prímesou modrej. Pastelový variant tejto farby je prejavom kreativity, ale aj priateľstva a šťastia. Dokáže pôsobiť proti samote či hnevu a tlmiť emócie. No uznajte – nezlepšil vám tento lilavý záhradný domček náladu? Nevyčaril vám pohľad naň úsmev na tvári? Farebná omietka dokáže divy, tak prečo nemať aj na vlastnej záhrade niečo podobne pozitívne?

Silná, energická, optimistická a vášnivá červená v kombinácii s rozvážnou, pokojnou a neutrálnou sivou. Jednoducho dokonalý kontrast, ktorý si nemožno nevšimnúť. Krásny je najmä v tomto „garde“ – so sivou omietkou a červenými doplnkami. A rozhodne nemusí byť len výsadou hasičov! Ak radi pútate pozornosť, potom smelo do toho. Nie je sa čoho báť. Omietka predsa nemusí byť len biela, tak si pokojne urobte radosť farbami.

Potrebujete, aby vás ľudia ľahko našli? Stavbu so žiarivo oranžovou omietkou si nemožno nevšimnúť! Oranžová je pritom spojením toho najlepšieho z červenej a žltej – je farbou optimizmu a srdečnosti, ktorá dokáže vyvolať pocit šťastia. Hrejivá kombinácia oranžovej, červenej a hnedej môže na váš pozemok priniesť toľko pozitívnej energie, že sa nikomu nebude chcieť odísť.

Toto sú asi najbláznivejšie farby záhradných domčekov a garáží GARDEON, aké sme mali to šťastie zrealizovať. Našli ste si medzi nimi svojho favorita? Ktorá zo stavieb sa vám páčila najviac? A ktorá farba z nášho vzorkovníka by vám urobila najväčšiu radosť?

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON