Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Oceľový záhradný domček nie je iba o úžitku. Zvážte aj dizajn

Záhradný domček s prístreškom a ratanový nábytok
Publikované 09.09.2015 18:21

Záhradný domček je okrem funkčnej stavby objektom, ktorý dopĺňa váš pozemok. Ak už máte postavený dom, zvážte dizajn domčeka, ktorý ho doplní. Vhodný typ stavby a jej povrchová úprava sú dôležitými aspektmi pre estetickú stránku pozemku. Ako môže váš záhradný domček vyzerať?

Výhodou oceľovýchzáhradných domčekov, ktoré ponúkame, je ich vzhľad. Pôsobia ako murované, a tak ľahko vytvoria ucelený dojem vášho pozemku, bez zbytočných rušivých elementov. Domčeky sú montované už s hotovou omietkou, čím odpadá starosť s ich pretieraním či natieraním nanovo. Vašou jedinou „povinnosťou“ je vybrať  si z ponuky omietok.

Osem základných a viac ako 300 dizajnových farieb

Rozhodovať sa môžete medzi základnými farbami a širokým spektrom doplnkových farieb. V základných farbách omietky ponúkame bielu, šedú, tmavo šedú, pieskovú, žltú, béžovú, tehlovú a hnedú. Biela môže byť dobrou voľbou, ak chcete domček využívať na letné posedenie s priateľmi. Pokiaľ vám bude domček slúžiť ako sklad náradia, rozhodujte sa pre tmavšie farby. V prípade ušpinenia bude znečistenie povrchu menej viditeľné.

Neizolované biele dvere

V doplatkovom výbere farieb nájdete viac ako 300 aktuálnych štýlových odtieňov, vďaka ktorým spravíte zo záhradného domčeka modernú a dizajnovú stavbu – cena sa odvíja od percent sýtosti farby.

Farby pre atiku, krytinu a dvere

Vyberať si môžete tiež z ponuky farieb pre atiku a strešnú krytinu. Farba dverí je takisto otázkou vášho vkusu. Odporúčame však výber jednotlivých farieb zvážiť tak, aby spolu ladili a vytvárali príjemný celok. Všetky spomenuté farby nájdete v našom konfigurátore.

Záhradný domček s posedením pod prístreškom

Vzhľad záhradného domčeka by mal korešpondovať so štýlom ostatných stavieb na pozemku. Pokiaľ si nie ste istí výberom farieb, naši kvalifikovaní pracovníci vám ochotne poradia i v tomto smere.