Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Tipy pre využitie garáže

GARDEON dvojgaráž, záhradný domček a prístrešok interiér
Publikované 01.09.2023 16:47

Vo vašej garáži nájde svoje miesto nielen auto, ale aj ostatné náradie a starý nábytok. V zimných mesiacoch nechce predsa nikto ponechať napospas chladu a mrazom záhradné náradie, pretože tým môže dôjsť k jeho poškodeniam. Môže zhrdzavieť, alebo v horšom prípade sa pokaziť, čo prirodzene pri drahých produktoch nepoteší. A je to aj zdĺhavé, uskladňovať toto náradie v dome, keď pritom prirodzene vzniká otázka, kde nájsť miesto pre tieto veci? Vo väčšine prípadov sa pri výstavbe domov neberie ohľad na takéto pomôcky, pretože upadnú do zabudnutia alebo doteraz nebolo žiadne záhradné náradie potrebné. Miesto pre takéto veci sa nájde len zriedkakedy, alebo sa spája s priestorom pod schodiskom, kde sú ťažko umiestniteľné.

Garáže a poveternosť

Už nenechávajte viac svoj automobil stáť na daždi! Nevystavujte ho svojvoľne vplyvom počasia! O auto, či už je nové alebo ojazdené, sa treba starať a chrániť ho. Garáže sú v tomto prípade najideálnejšie riešenie, lebo umožňujete automobilu ochranu pred vplyvom okolia a zároveň slúžia ako ochrana pred zlodejmi.

Nevystavujte seba a hlavne váš automobil takémuto nebezpečenstvu, ale starajte sa o to, aby aj neskôr vyzeralo ako nové. Čím viac vaše auto vystavujete poveternostným vplyvom, o to ťažší bude predaj ojazdeného auta, respektíve hodnota jazdeného vozidla.

Garáž na ochranu auta

Ak vlastníte auto alebo zamýšľate jeho kúpu, odporúčame sa zamyslieť aj nad tým, kam vaše auto umiestniť. Počasie a poveternosť vplýva na vaše auto rovnako ako vandalizmus. Investícia do autogaráže sa oplatí – garáž je najvýhodnejším prístreškom pre vaše auto. Kúpa auta je drahá záležitosť, tak kto by chcel ešte riskovať a svoje nechránené auto vystaviť vonkajším vplyvom počasia?

Montovaná garáž ako prevencia pred škrabancami

V montovaných garážach nájdete kopec miesta pre vaše auto a iné veci. Ako len vedia nahnevať tie malé škrabance na laku vozidla pri neustálom vystupovaní a nastupovaní.

Garáže pre autá od odborníka sú cenovo výhodné

Pri stavbe novej garáže alebo pri kúpe montovanej garáže dbajte na to, aby bol budúci domov pre vaše auto odborne postavený. Garáže by mali napríklad disponovať dostatočnou cirkuláciou vzduchu. Po prvé, aby sa nezbierala kondenzovaná voda a vaše auto v garáži rýchlo vyschlo. Po ďalšie, aby sa nehromadili žiadne nebezpečné plyny. Dobrá autogaráž ponúka príslušnou a vhodnou výbavou aj rýchly dodatočne využiteľný odkladací priestor pre bicykle a záhradné náradie.

Fotografie: GARDEON