Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Vytvorte si na záhrade vlastnú kanceláriu zo záhradného domčeka

Ženy pracujú v kancelárií v záhradnom domčeku
Publikované 23.11.2021 13:45

Zo záhradného domčeka si môžete vytvoriť prakticky čokoľvek, čo vám napadne. Môžete tak splniť sny nielen vašim deťom postavením ich vlastného hradu, ale aj sebe vo forme herne alebo vašej osobnej „zašívarne“. Ale čo takto niečo praktickejšie? Predstavujeme vám záhradný domček v hlavnej úlohe ako pracovňu, kanceláriu či dielňu. A ako ju pretaviť do reality?

Zjednodušený návod:

Bod 1: Presvedčte svoju manželku.

Bod 2: Vyberte si ten najvhodnejší montovaný záhradný domček.

Bod 3: Zariaďujte a užívajte si vlastný priestor.

Kutilova „kancelária“

Veríme, že každý kutil sníva o priestore, kde by mal „božský kľud“ na odreagovanie sa. Množstvo z vás si urobí dielňu v garáži. Ale kam v čase vašich pokusov zaparkujete auto? Von do dažďa či snehu? Využite radšej záhradný domček. Je to oveľa praktickejšie a pohodlnejšie.

Ako zabezpečiť, aby bol dostupný po celý rok? Pre kutila určite nebude problémom jeho montáž alebo údržba. Ideálne si vyberte domček aj so zateplením. V zime sa vám zíde. Zaveďte si tam elektrinu. Slnko nesvieti po celý rok ako cez leto. Navyše pri elektrickom náradí si nebudete musieť naťahovať predlžovačku od domu až k domčeku.

Ako na interiér domčeka

Máte množstvo náradia a neviete čo s ním? Využite malý priestor efektívne. Domček má štyri steny, ktoré priam volajú po tom, aby ste na ne zavesili všetko svoje náradie. Odporúčame vám nafarbiť vnútro domčeka na bielo. Náradie vynikne a pre vás bude jednoduchšie nájsť to, čo práve potrebujete.

Ďalším dôležitým bodom je výber stola. Mal by byť dostatočne veľký, aby ste na ňom mohli pohodlne pracovať. Ale zároveň nie príliš veľký, aby vám nezabral takmer celý priestor domčeka. Pod ním vám, samozrejme, vzniká ďalší priestor na uskladnenie vecí.

Dámska dielňa v záhradnom domčeku?

Keď sa povie kutil, každému ihneď napadne muž, ktorý v dielni majstruje niečo s kladivom v ruke. Ale čo takto myslieť aj na dámy kutilky? V súčasnosti sú veľkým trendom „urob si sám“ výrobky. Máme na mysli rôzne doplnky, ktoré zútulnia váš domov, ale aj množstvo praktických vecí.

Dámy si tiež zaslúžia mať svoj osobný priestor, kde by sa mohli venovať svojim koníčkom. Privítajú skôr útulnejšie prostredie v podobe pastelových farieb na stenách. Ale fantázii sa medze nekladú.

Záhradná kancelária pre podnikateľa

Začínajúci podnikatelia si často nemôžu dovoliť drahé podnájmy priestorov kancelárií, a preto pracujú z domu. Z obývačky? Z kuchyne? Na pracovňu jednoducho v dome nezostalo miesto. Z montovaného záhradného domčeka si rýchlo vytvoríte modernú kanceláriu.

Zateplite, natiahnite elektrinu a môžete zariaďovať tak, aby sa v nej aj vaši klienti cítili dobre. Zároveň budete blízko pri rodine a nebudete obmedzovaný premávkou v meste. Znie to čím ďalej tým lepšie. Vyskladajte si svoju malú kanceláriu alebo dielňu aj hneď v našom online konfigurátore záhradných domčekov.

 

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON