Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Záhradné domčeky plnia vaše sny

Spokojný zákazník pred montovaným záhradným domčekom v svetlo-sivej omietke
Publikované 20.01.2016 12:31

O tom, že zo záhradného domčeku viete vykúzliť vašim ratolestiam poriadne veľké kráľovstvo sme písali už v predošlom článku. No, nielen deti potrebujú svoj vlastný priestor. Prečo teda zabúdame na naše vlastné sny? Kto nám ich splní, ak nie my? V každom z nás sa predsa z času na čas objaví túžba ukryť sa pred celým svetom na miesto, kde dokážeme spraviť z ničoho niečo. A hlavne, v pokoji. Deťmi už síce nie sme a na koberci po nás už dávno neostávajú porozhadzované lego kocky. Občas sa však stane, že naším organizovaným neporiadkom prekvapíme kadekoho. Štetec na stole, škvrny od farieb na podlahe, šrobovák v jednej z tých našich poličiek – no veď to sami dobre poznáte. Čo takto mať to všetko na jednom mieste?

 

Použite svoju fantáziu

Záhradné domčeky sú rozmermi a využitím natoľko flexibilné, že ich s jednoduchosťou môžete umiestniť na záhradu. A to bez toho, aby narúšali vonkajšiu estetiku vášho domova. Či už sa teda rozhodnete pre rozmerovo menší alebo väčší variant, s ľahkosťou ho dokážete premeniť na váš dávno vysnívaný ateliér, útulnú pracovňu alebo oázu pokoja. Pre filmových fajnšmekrov dispozične poskytuje možnosť vytvorenia súkromného minikina, v ktorom vám už nikto nebude zakazovať jesť vaše vlastné jedlo počas filmu.

domáce kino

Takisto je vhodný aj pre domácich kutilov, ktorý si vo vlastnej dielni môžu hoblíkovať koľko len chcú. Z priestoru tak vytvoríte záhradnú chatku na náradie, v ktorej budete šéfom vy. Len si to predstavte, všetko náradie uložené na jednom mieste!

priestor na záhradné potreby

Alebo vo vás drieme zatúlaný gén nádejného barmana? Otvorte si na záhradke svoj vlastný minibar! V tomto prípade vám však určite odporúčame našu pripravovanú novinku. Izolovaný záhradný domček, ktorý bude zateplený. V ňom nezastaví vaše koníčky ani chladné počasie v zime.

domáci bar

Tak čo, navnadili sme vás? Na čo by ste využili záhradný domček vy?