Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

7 netradičných garáží, ktoré vás dostanú

Garáž v dome
Publikované 07.02.2016 15:45

Pre mnohých ľudí je garáž iba nevyhnutnosťou pre parkovanie auta a uskladnenie niekoľkých ďalších (ne)potrebných vecí. Nasledujúce fotky vám ale ukážu, že garáž nemusí byť len o štyroch stenách a plechových dverách, ktoré si nezaslúžia mimoriadnu pozornosť. Našli sme pre vás pár uletených, a pritom inšpiratívnych nápadov.

 

1. Prvý dojem môže klamať

Nie vždy je všetko tak, ako sa na prvý pohľad zdá. Vďaka 3D nálepke na garážové dvere môžete svoju garáž premeniť doslova na čokoľvek. Je to len na vašej fantázii.

garážová brána hormann

2. Bar v garáži

 

Radi chodíte s kamarátmi na pivko? A čo tak vychutnať si ho priamo vo vašej garáži premenej na bar? Okrem toho, že sa nemusíte ani prezúvať z papúč, vaša manželka vám nemôže povedať, že ste večer neboli doma, ale v krčme :)

garáž na mieru

 

3. Garáž pod zemou

A čo tak mať doma vychytávku ako James Bond. Mať garáž ukrytú pod zemou má hneď niekoľko nesporných výhod: ušetríte miesto na pozemku, vaše auto nebude lákať zlodejov a v neposlednom rade, v lete ho nebudete mať prehriate a v zime zas nemusíte škrabať zamrznuté sklá.

garáž pre auto/garáž na motorku

 

4. Vystavené na obdiv

Ak by ste sa chceli svojím tátošom pochváliť, zaručene to docielite použitím skla miesto stien. Takáto garáž s určitosťou priláka pohľady okoloidúcich i bez ohľadu na to, aké auto v nej parkuje.

moderná a lacná garáž

 

5. Malé domáce kino

Aj obyčajnú montovanú garáž môžete vďaka projektoru, plátnu a niekoľkým pohodlným kreslám hravo premeniť na vlastné kino. A už si len užívate filmové večery s rodinou alebo športové prenosy s kamarátmi.

lacná garáž na mieru

 

6. Ako z iného sveta

Človek by si pomyslel, že na tomto pozemku zaparkovalo UFO. V skutočnosti však ide o veľmi kreatívne prevedenie strechy garáže, ktorá je veľkorysá aj svojím vnútorným priestorom.

montovaná garáž

 

7. Drevo vdýchne život

Drevo je skvelou voľbou materiálu, ktorý vytvorí útulnú atmosféru v interiéri garáže, ale i netradičný dizajn jej exteriéru.

lacná garáž

 

Inšpirovali sme vás? Máte aj vy chuť zmeniť svoju montovanú garáž na niečo, čo vám bude každý sused závidieť? Pustite sa do jej premeny ešte dnes.