Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa žije s GARDEONom – časť 45

Garáž v žltej omietke medzi plotom
Publikované 07.04.2022 10:00

Na auto i autá, motorku, kosačku, náradie, sezónne oblečenie, oddych, útek pred realitou… garáž GARDEON. Ponúkame naozaj praktické riešenia, vďaka ktorým vás budúcnosť viac nezastihne nepripravených. Ochráňte motorových tátošov pred negatívnym vplyvom počasia a nezbedných rúk. Bezpečne uchovajte všetko narádie i športové vybavenie. Panuje u Vás neistota? Inšpirujte sa skúsenosťou našich reálnych zákazníkov.

Ako to celé začalo?

Pán Ranko nás prvýkrát oslovil v novembri roku 2019 vyplnením jednoduchého konfigurátora na našej stránke. Naša ponuka sa mu najviac páčila a tak objednal garáž, ktorú sme namontovali v apríli roku 2020.

Recenzia čerstvo po montáži

,,Komunikáciu hodnotím výborne. Najviac som si zapamätal ochotu a dobrú komunikáciu. Technológia je rýchla, cenovo prístupná, len som sa nikde nedočítal akú má aspoň orientačnú životnosť. Určite Vás odporučím aj známim. Dokonca už aj v mojom okolí sa našli záujemci, tak možno budete mať ďalších klientov.“

Podklad

A aké sú jeho dojmy s odstupom času?

,,Garáž, ktorú som si objednal vo Vašej spoločnosti, mi slúži už viac ako rok. Počas prvej zimy som si všimol kondenzát zo strechy. Aj keď som si objednal izolačné panely, tak predsa kondenz v zime odkvapkával na elektroinštaláciu vo vnútri garáže. Napísal som preto reklamáciu a po obhliadke stavby bolo zistené, že panely boli položené (nainštalované) neodborne. Preto v priebehu ďalších týždňov bola táto závada odstránená a teda dúfam, že príchodom druhej zimy nebudem tento jav pozorovať. S vašou stavbou, jej realizáciou, ale už i spomínaným odstraňovaním reklamácie som spokojný a môžem zkonštatovať,  že som si vybral dobre. Určite by som Vašu firmu doporučil aj iným, čo sa vlastne už aj stalo, pretože sa u mňa zastavilo už viacero ľudí, ktorým sa garáž páčila.  Preto som im poskytol potrebné informácie a možno, že budete mať ďalších zákazníkov z môjho okolia.
Ten fialový stan je tam iba teraz cez leto. Máme v ňom nafukovaciu vírivku, ktorú na zimu aj so stanom zbalím a schovám do tej garáže. Takže vidíte na čo všetko mi Vaša, teraz už moja, garáž slúži.“

Fotografie vonkajšej časti

Fotografie vnútornej časti

Zhrnutie

rozmer stavby: 4500 x 6860 mm
✔️ izolovaný strop
✔️ garážová brána Hörmann
🚪 značkové dvere Hörmann
🪟 okno GARDEoN
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

 

Za spätnú väzbu a fotografie ďakujeme nášmu zákazníkovi Rankovi z Hornej Súče.