Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa žije s GARDEONom – časť 69

Fotky od zákazníka - prístrešok pre 2 autá zboku
Publikované 07.09.2023 10:00

Otvorené prestrešenie? Keď sa povolenie zdá byť nedosiahnuteľným a pozemok prahne po prevzdušnení – ideálne riešenie! Prístrešky GARDEON budú zodpovedným ochráncom všetkého, čo pod ne postavíte. Rozlúčte sa s odhadzovaním snehu z auta a s nekonečným zoškrabovaním námrazy zo skiel. Nesľubujeme nič, čo nevieme splniť – ale zvyšok Vám už dopovedia skúsenosti rodín, ktoré svoje predstavy pretavili v realitu. 

Ako to celé začalo?

Pán Muška sa nám ozval počas zimy 2021 s tým, že potrebuje prístrešok približne 6×5 m. Taktiež ho zaujímalo osadenie garážovej brány na prístrešok. Realizovali sme mu stavbu začiatkom jari 2021.

A aké sú jej dojmy s odstupom času?

„S celkovou spoluprácou  sme boli veľmi spokojní – od samotného objednania po finálnu realizáciu sme boli milo prekvapení profesionálnym prístupom a ochotou prispôsobiť sa našim požiadavkám a zmenám v objednávke.

Dnes si s radosťou užívajú naše dve autá strechu nad hlavou a my s nimi – v lete sme nenastupovali do rozhorúčeného interiéru a v zime zase nemuseli riešiť námrazu na oknách. V našom prípade sa jednalo o jednoznačne praktickú a nenahraditeľnú investíciu.“

Fotografie vonkajšej časti

Zhrnutie

rozmer stavby: 6000 x 5600 mm
💧 antikondenzačný systém DRIPSTOP⠀
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

Za spätnú väzbu a fotografie ďakujeme nášmu zákazníkovi pánovi Muškovi z Drienova.