Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa žije s GARDEONom – časť 71

Fotky od zákazníka ASZSG - domček s prístreškom
Publikované 21.09.2023 10:00

Úschovňa záhradného náradia, šikovná dielnička pre domáceho kutila, zimná záhrada, prvý domček ratolestí – toto všetko a ešte oveľa viac zastrešujú záhradné domčeky GARDEON. V našom sortimente nájdeme niečo pre každého – bez rozdielov. Pozrime sa spoločne na to, aký sen sa nám spoločnými silami podaril splniť tentokrát.

Ako to celé začalo?

Pán Macak nás prvý krát oslovil v septembri 2021. Po miernom omeškaní spôsobeným návalom objednávok a omeškaním dodávok materiálu do výroby sme mu nakoniec domček s prístreškom úspešne namontovali 11.1.2022, čo bolo mierne omeškanie, avšak v tomto období zúrila kríza z každej strany. Nakoniec však je zákazník spokojný.

A aké sú jej dojmy s odstupom času?

„Prepacte nestihal som na Vas dotaz reagovat obratom,  doteraz sme s pristreskom spokojny, Vas produkt robi dobre meno Vasej firme v okoli, pretoze viacero perspektivnych zakaznikov sa pytalo kto nam to robil a my Vas vzdy samozrejme odporucame a podla zaujmu by sa rentovalo hadam otvorit Vam aj pobocku na vychode 🙂. My sme jemne vylepsili Vas pristresok vytvorenim skladovacieho priestoru v jeho zadnej casti so samostatnym vchodom a preskelnim, cim vzniklo celkom ucelny priestor, v podstate ako bolo v povodnom navrhu, ale keby by sme sa rozhodovali dnes tak pristresok urobime o trochu vacsi. V kazdom pripade sme Vasi spokojni zakaznici a zelame Vam vo Vasom rozvoji vsetko len to najlepsie.“

Fotografie vonkajšej časti

Zhrnutie

rozmer stavby: 3600 x 8800 mm
izolovaná KRYTINA – Thermopanel (THP)
špeciálne navýšenie stavby
nastaviteľné stĺpy na prístrešok
🚪 značkové dvere Hörmann
🪟 svetlík GARDEoN
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

Za spätnú väzbu a fotografie ďakujeme nášmu zákazníkovi pánovi Macakovi z Košíc.