Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako sa žije s GARDEONom – časť 75

Garáž pri dome
Publikované 19.10.2023 10:00

Na auto i autá, motorku, kosačku, náradie, sezónne oblečenie, oddych, útek pred realitou… garáž GARDEON. Ponúkame naozaj praktické riešenia, vďaka ktorým vás budúcnosť viac nezastihne nepripravených. Ochráňte motorových tátošov pred negatívnym vplyvom počasia a nezbedných rúk. Bezpečne uchovajte všetko narádie i športové vybavenie. Panuje u Vás neistota? Inšpirujte sa skúsenosťou našich reálnych zákazníkov.

Ako to celé začalo?

Pán Košťál nás prvýkrát oslovil v júni 2021 s tým, že vyplnil konfigurátor na garáž. Táto realizácia sa uskotočnila veľmi rýchlo a do konca mesiaca bola realizácia hotová.

Podklad

A aké sú jeho dojmy s odstupom času?

Garáž slúži k spokojnosti, primárne ako úložný priestor, auta boli v pláne na parkovisku, len prišlo malé kabrio a to si v zime zaslúži garáž.

Garáž sme pripojili na elektriku, zvonku sú dve exteriérové zásuvky, zvnútra 4, nainštalovali sme elektrické vykurovanie, 2000w konvektor na diaľkové ovládanie. V zime sa dá relatívne úsporne temperovat na 15°, alebo aj vykurit na ľubovoľnú teplotu. Takisto je tam pripravený odvlhčovač vzduchu (keď sa vojde mokrým autom, prípadne pri dlhšom daždi) s výkonom odvlhčovania cca 12l/den, vysuší vzduch za pár hodín. Analogovy teplomer aj s vlhkomerom je priamo pri vstupe, takisto aj elektrické čidlo, takže tieto dva údaje vieme odsledovať aj z domu.  Takže tam môžme skladovať aj citlivejšie veci (el. náradie, mobilná klima a pod.)

Zozadu garáže je zvonku malé solárne svetlo s pohybovým senzorom a na odkvape je pripojený 450l súd na dažďovú vodu.“

Fotografie vonkajšej časti

Zhrnutie

rozmer stavby: 2700 x 5000 mm
izolovaná krytina a steny
✔️ garážová brána Hörmann
🪟 okno GARDEON
🚿 odkvap
🚛 montáž a doprava

 

Za spätnú väzbu a fotografie ďakujeme nášmu zákazníkovi pánovi Košťálovi z Chorvátskeho Grobu.