Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Hľadáte inšpiráciu pre svoj nový záhradný domček? Naše 4 realizácie vás očaria praktickosťou i vzhľadom

Záhradný domček s prístreškom a hojdacím kreslom
Publikované 29.12.2022 11:21

Už ho vidíte stáť na záhrade. Premýšľate nad tým, či si ho ukradnete pre vlastné majstrovanie alebo necháte trochu miesta aj pre ostatných členov rodiny. Čo tak spraviť grilovačku ešte tento mesiac? Bez problémov. Stavba záhradného domčeka môže trvať len dve hodiny. Avšak čas, ktorý strávite pri jeho  plánovaní, dokáže zabrať oveľa viac energie, ako by ste chceli. Kde ho postaviť? S oknom alebo bez? S plochou alebo šikmou strechou? Zjednodušte si rozhodovanie a inšpirujte sa záhradnými domčekmi, ktoré sme pre našich zákazníkov už postavili. Vybrali sme štyri z nich, ktoré vám pomôžu pri výbere vlastného domčeku na mieru. Očaria vás praktickosťou aj svojím dizajnom.

Multifunkčná záhradná klasika

Ak plánujete váš domček používať na rôzne účely, odporúčame vám staviť na klasiku. Záhradný domček s rozmermi 2,9 x 2,5 metra a s okienkom vpredu môžete postaviť v záhrade i blízko domu. Táto veľkosť je ideálnou na uskladnenie rôznych vecí, záhradného nábytku alebo aj na malú dielňu či dokonca domček pre deti. Ako budú rásť, môžete meniť jeho účel a flexibilne si ho prispôsobiť podľa vašich momentálnych potrieb.

Malý a praktický záhradný domček

Máte malú záhradu, alebo vám stačí menší priestor? Stavba záhradného domčeka s rozmermi napríklad 2 x 2,1 metra môže byť riešením práve pre vás. Domček vkusne a nenápadne okrášli váš pozemok. Okná zaručia dosť svetla a z malého skladu tak môžete mať útulný priestor navonok aj vo vnútri. Ak sa rozhodnete spojiť ho s prístreškom, môže vám vzniknúť šikovné miesto na drevo alebo rýchle majstrovanie.

Štýlový záhradný domček s prístreškom

Záhradný domček môže byť aj dizajnovou dominantou záhrady. Prístrešok poskytne priestor na poobednú kávu i záhradné grilovačky. Zatiaľ čo vy budete majstrovať vo vnútri, deti sa môžu hrať vonku. Väčšie záhradné domčeky však môžete premeniť aj na letnú kuchyňu, pracovňu alebo hosťovskú izbu. Možností využitia záhradných domčekov je naozaj veľa. To nás zároveň dostáva k poslednej inšpirácii.

Záhradný domček aj garáž pre motorku

Máte motorku, skúter alebo štvorkolku, no chýba vám priestor, kde ju schovať? Postavíme vám kompaktnú garáž, ktorou zabijete dve muchy jednou ranou. Navonok zaberie len málo priestoru, no vo vnútri si ju môžete prispôsobiť. Jednak bude váš motorový miláčik v dobrých rukách a zároveň získate záhradný domček či sklad náradia.

Stavba záhradného domčeka je veľmi rýchla a jednoduchá. Pritom sa trvácnosťou vyrovná murovanej stavbe. Ak vás zaujímajú aj naše ďalšie realizácie, môžete si ich pozrieť v galérii alebo na našom facebooku.


Zdroj (Source): Fotobanka GARDEON (realizácie našich zákazníkov)