Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Prečo si vybrať montovanú stavbu od GARDEONu?

Spokojní zákazníci pred bielu garážou pre jedno auto
Publikované 21.01.2021 10:00

Je vám ľúto vášho auta, ako naň praží slnko alebo padá kopa snehu? Ako je zaparkované pod holým nebom? Alebo je problém s prázdnou záhradou, niečo jej chýba?

No neviete sa rozhodnúť pre typ. Montovaná alebo murovaná?

Ponúkame široké mnnožstvo produktov od plechových garáží až po záhradné domčeky. Nájde sa u nás niečo pre každého, či už pre milovníkov áut, záhradkárov, alebo pre rodiny, ktoré si chcú skrášliť svoje domovy a oddýchnuť si po náročnom dni.

Záhradný domček s grilom pod prístreškom

Kvalitné, rýchle a cenovo dostupné riešenie garáží, záhradných domčekov, prístreškov a pergol do záhrady.

Zakladáme si hlavne na spokojnosti zákazníka. Každá stavba, každý zákazník, ku všetkému pristupujeme individuálne, keďže sme všetci jedinečný a naše požiadavky, sny, vízie sú nenahraditeľné a odlišné. Počas celého procesu sa snažíme o vašu spokojnosť a pocit komfortu. Akékoľvek zvedavé otázky, špeciálne požiadavky, alebo všeobecné informácie o službách vám veľmi radi zodpovieme. Sme tu pre vás. Náš tím je vám plne k dispozícií.

Turčiansky Ďur - sídlo firmy GARDEON

Pri výbere montovanej garáže GARDEON treba zvážiť všetko. Garáž tu bude pre vás po veľmi dlhú dobu, preto si treba dať záležať na tom, pre akého dodávateľa sa rozhodnete. Treba si premyslieť každý detail (od stropu až po zem aj s okolím).

Výhody a nevýhody – montovaná verzus murovaná stavba

  • Výstavba montovanej stavby (garáž, domček, prístrešok, pergola) trvá len pár hodín. Zvyčajne stavba stojí už do 6 hodín. (napr. dvojgaráž s cenou už od 3 590 s DPH).
  • V montovanej garáži (napr. rozmer 5 x 5 m) uskladníte vďaka hrúbke steny 50 mm ďaleko viac vecí ako pri murovanej garáži toho istého rozmeru.

Montáž garáže GARDEON

  • Plechová garáž na kľúč je cenovo výhodnejšia alternatíva, keďže samotná realizácia je rýchlejšia a efektívnejšia ako pri murovanej variante.
  • Izolovaná aj neizolovaná plechová garáž vyzerá na nerozoznanie od murovanej. Jej vzhľad je prispôsobivý, sadne aj k modernému aj k tradičnému rodinnému domu.

Čo vám vieme ponúknuť navyše?

Priateľskú atmosféru

Sme rodinná firma s priateľským prístupom. Chceme aby ste sa u nás cítili ako doma. Presvedčiť sa o tom môžete v recenziach na googli a facebooku poprípade na našom blogu v časti ASZSG, na plechové garáže, domčeky, prístrešky, pergoly do záhrady od zákazníkov.

Tím GARDEON

Férovú cenu

Cena montovanej stavby s omietkou zodpovedá kvalite prevedenia. Za svoje peniaze dostanete kvalitný a certifikovaný produkt, ktorý nezruinuje Vašu peňaženku!

Spokojné zákazníčky s montovaným domčekom GARDEON

Dlhoročné skúsenosti

Prerábky pri murovaných stavbách sú komplikované, to stavia montované do popredia. Máme skúsenosti s rôznymi situáciami (demontovali a presúvali sme stavbu na iné miesto, vymieňali sme nezateplenú strechu za zateplenú, premaľovali sme stavbu podľa želania zákazníka,…).

Jedinečnosť

Plechovú garáž si jednoducho navrhnete v našom konfigurátore (výsledná cena v konfigurátore je bez dopravy a montáže, cenu s dopravou aj montážou obdržíte po odoslaní formulára).

Konfigurátor na prístrešok GARDEON

Možnosť prezrieť si stavby naživo

Stavbu si môžete prísť pozrieť naživo ku nám do nášho showroomu v Turčianskom Ďure. O tom ako stavba vyzerá v skutočnosti sa viete presvedčiť na vlastné oči.

Showroom GARDEON - Turčiansky Ďur

Materiál

Na stavby je použitý kvalitný materiál od renomovaných značiek. Steny montovanej stavby sú rovnomerne striekané špeciálnou švajčiarskou omietkou KABE Permuro. Podstatou konštrukcie sú panely z pozinkovaného oceľového plechu (záruka dlhej životnosti celej garáže).

Dlhotrvácnosť stavby zabezpečuje dvojitá povrchová úprava oceľových profilov, na ktoré si žiadna hrdza netrúfne. Stavba je pevná a bezpečná (zvládne náročnoste počasie každého ročného obdobia, ani zlodej sa do nej nedostane).

Ovládač Hormann pred garážovou bránou

CERTIFIKÁCIA

Ponúkame zateplené aj nezateplené plechové garáže, domčeky a prístrešky s certifikátom. Iba tak máte istotu, že si kupujete stavbu na celý život.

GARDEON Certifikát o zhode

Množstvo ľudí diskutuje vo fórach (napr. modrastrecha.sk) ohľadom plechových garáží alebo murovaných a hľadajú pre čo sa rozhodnúť.